Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

«Πράματα και θάματα» από τον Ρούβα, 4-1 τον Εργοτέλη!

Ο Ρούβας έκανε την ανατροπή και νίκησε με 4-1 τον Εργοτέλη, χάρη σε ένα μυθικό τετράλεπτο στο τέλος του πρώτου μέρους.

Η ομάδα του Νίκου Τσερεβελάκη έκανε… πράματα και θάματα μέσα σε τέσσερα λεπτά στο πρώτο ημίχρονο, μετατρέποντας το εις βάρος της 0-1 από τον Ντίσα στο 5ο λεπτό, σε 3-1 με τους Κουτσογιαννάκη (39′), Πηρουνάκη (41′) και Χριστοφοράκη (43′) να σκοράρουν σε ένα ονειρικό διάστημα για τον Ρούβα. Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε ο Ζερβός στο 87′ “χτυπώντας” στην αντεπίθεση.

Το παιχνίδι:

O Εργοτέλης κατάφερε να αιφνιδιάσει τον Ρούβα και να “παγώσει” τη Γέργερη παίρνοντας προβάδισμα με τον Ντίσα μόλις στο 5ο λεπτό.

Ο ταλαντούχος επιθετικός των “κιτρινόμαυρων” έκλεψε τη μπάλα και στη συνέχεια πλάσαρε εύστοχα τον Ιατράκη για το 0-1.

Ο Ρούβας στη συνέχεια ανέκτησε τα ηνία του αγώνα και προσπάθεια να βρει άμεσα το γκολ της ισοφάρισης, όμως τα σουτ του Απλαδά και του Ντέτσικα δεν βρήκαν στόχο.

Αντ’ αυτού ο Εργοτέλης ήταν εκείνος που βρέθηκε κοντά στην επίτευξη ενός δεύτερου τέρματος, με τον Τσαμαντιώτη ωστόσο να νικιέται από τον Ιατράκη που έδιωξε σε κόρνερ στο 19′.

Στο 39′ ο Ρούβας έφερε το ματς στα ίσια με δόση τύχης. Ο Κουτσογιαννάκης έκανε σέντρα σουτ από δεξιά με την μπάλα να παίρνει πορεία προς το τέρμα και να καταλήγει στα δίχτυα του Μιράσι για το 1-1.

Αυτό το γκολ έδωσε το μομέντουμ στον Ρούβα, που κατάφερε δύο λεπτά αργότερα να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση και να πάει προηγούμενος στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα, όχι με 2-1, αλλά με 3-1!

Στο 41′ ο Πηρουνάκης βρήκε ελεύθερο χώρο και σούταρε για να στείλει τη μπάλα στο βάθος της εστίας για το 2-1, ενώ από ασίστ του Ντέτσικα και πλασέ του Χριστοφοράκη το σκορ έγινε 3–1.

H πρώτη αξιόλογη ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο σημειώθηκε στο 60′ με τον Παναγιωτάκη να σουτάρει λίγο άουτ.

Δευτερόλεπτα αργότερα ο Χριστοφοράκης απείλησε για τον Ρούβα, όμως ο Μιράσι ήταν σε ετοιμότητα απόμακρύνοντας σε κόρνερ.

Ο τερματοφύλακας του Εργοτέλη επενέβη αποτελεσματικά και στο 70′ όταν έπεσε στην γωνιά του για να απομακρύνει το σουτ του Ανωγειανάκη.

Στο 73′ ο Εργοτέλης προσπάθησε να βρει το γκολ που θα έδινε νέο ενδιαφέρον στο ματς, όμως η εκτέλεση κόρνερ του Κορνάρου έφυγε μόλις άουτ.

Τα λεπτά κυλούσαν οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν τις γραμμές με σκοπό να δώσουν χαρακτήρα “θρίλερ” στον αγώνα στα τελευταία λεπτά, όμως άφησαν κενά στην άμυνα.

Το γεγονός αυτό εκμεταλλεύτηκε ο Ρούβας που σκόραρε και ένα τέταρτο τέρμα στην αντεπίθεση με τον Μύρωνα Ζερβό για το τελικό 4-1.

 

Ρούβας (Νίκος Τσερεβελάκης): Ιατράκης, Βόντας (90′ Γαλανός), Καλεμάκης, Χριστοδούλου, Κουτσογιαννάκης, Απλαδάς, Ανωγειανάκης, Πηρουνάκης, Χριστοφοράκης (82′ Χριστοφοράκης), Σεΐκ, Ντέτσικας (90′ Κουτεντάκης)

Εργοτέλης (Βασίλης Μπαστάκης): Μιράσι, Παναγιωτάκης, Μερκουλίδης, Φαϊτάκης (82′ Σαμπροβαλάκης), Πλατοκούκης, Κορνάρος, Χότζα, Κρασανάκης (46′ Μαυροειδής), Κατσούρρι (46′ Φθενάκης), Τσαμαντιώτης, Ντίσα