Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πρεμιέρα με πεντάρα για τον ΑΣΑΒ, 1-5 τον ΠΟΗ

Στο πρώτο της παιχνίδι την φετινή χρονιά, η Αγία Βαρβάρα δεν δυσκολεύτηκε να επικρατήσει με 5-1 εκτός έδρας του ΠΟΗ για την 2η αγωνιστική του 1ου Ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ.

Μόλις στο 1ο λεπτό ο Χασουράκης άνοιξε το σκορ με ατομική ενέργεια και πλασέ. Τα πράγματα για τον ΑΣΑΒ έγινε πιο εύκολα όταν ο Παπαγγελής με κεφαλιά από σέντρα του Καρακωνσταντάκη έγραψε το 2-0 στο 20′.

Το σκορ ημιχρόνου για το 3-0 διαμόρφωσε και πάλι ο Παπαγγελής μετά από ασίστ του Σόρρα.

Στην επανάληψη ο Παναθηναϊκός μείωσε σε 1-3 με πλασέ του Σταθάκη, όμως άμεση ήταν η απάντηση του ΑΣΑΒ που με τον νεοεισελθόντα Γιαλλιτάκη έγραψε το 1-4.

Το τελικό 1-5 έγινε από τον Χατζηγεωργίου ο οποίος εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο Γιαλλιτάκης, για να βάλει το κερασάκι στην τούρτα της σημερινής επικράτησης του ΑΣΑΒ στο Λίντο.

Στο highlight της αναμέτρησης η είσοδος του 15χρονου Κασσωτάκη στον αγωνιστικό χώρο, ο οποίος πήρε και το βάπτισμα του πυρός με την φανέλα της Αγίας Βαρβάρας

ΠΟΗ: Ραδόβης, Χοτζάι (35′ λ.τ Σταμπουλής), Παπάς, Κορνελάκης (52′ Βασιλάκης), Χατζάκης, Γιαννακουδάκης, Φουντουλάκης, Πρωτοπαπαδάκης, Σταθάκης, Στειακάκης, Ποταμιανάκης

Αγία Βαρβάρα: Δαμιανάκης, Καρακωνσταντάκης (75′ Κασσωτάκης), Καμπάνης Σιαπλαούρας, Μαρής, Κουκλίδης, Σόρρα (67′ Πιντίλι), Λέλεκας (67′ Σαϊτάκης), Χατζηγεωργίου, Χασουράκης, Παπαγγελής (60′ Γιαλλιτάκης)