Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Προσπάθησε αρκετά αλλά… δεν κατάφερε να πάρει κάτι στο Μοσχάτο ο ΑΟΤ!

Το “πάλεψε” ο ΑΟΤυμπακίου στο Μοσχάτο, όμως αυτό δεν ήταν αρκετό

Την ήττα με σκορ 2-0 από το Μοσχάτο γνώρισε ο ΑΟΤυμπακίου σε ένα παιχνίδι όπου “πάλεψε” αλλά το γκολ – πέναλτι στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους του Πασαλίδη και το δεύτερο τέρμα των γηπεδούχων με τον Κουτσούμπα λύγισαν την Ηρακλειώτικη ομάδα που δεν κατάφερε να πάρει κάτι από αυτή την πολύ σημαντική εκτός έδρας αποστολή.

Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που είχαν την κατοχή αλλά χωρίς να φανούν ιδιαίτερα απειλητικοί.

Στο 22′  έγινε η πρώτη φάση για την ομάδα το Μοσχάτο με τον Σιμονιάν να εκτελεί πλάγιο από αριστερά, τον Κουτσούμπα να κάνει κεφαλιά προς τα πίσω και τον Πασαλίδη να πιάνει νέα κεφαλιά που χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι!

Ο ΑΟΤ έψαχνε τις αντεπιθέσεις και προσπαθούσε να χτυπήσει στην κόντρα το Μοσχάτο.

Στο 43′ η  αντεπίθεση των γηπεδούχων, ύστερα από γρήγορη μετάβαση, βρήκε τον Κουτσούμπα, ο οποίος ήθελε να τελειώσει τη φάση αλλά γλίστρησε στο τελείωμα και η μπάλα βγήκε άουτ.

Στην τελευταία φάση του πρώτου μέρους ο Βαλμάς μπήκε μέσα στην περιοχή και ανατράπηκε με τον διαιτητή Λάμπρου, να δίνει πέναλτι και τον Πασαλιδη να σουτάρει εύστοχα για το 1-0 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος το Μοσχάτο ήταν αρκετά πιο επιθετικό απόρροια και του γκολ, ενώ ο ΑΟΤ είχε μια καλή φάση με τελείωμα του Λούσι που έφυγε άουτ!

Στο 66′ η ομάδα του Μοσχάτου είχε δεύτερο δοκάρι στο ματς με τον Βαλμά, ενώ στο 72 έγινε το 2-0!

Μετά από γρήγορη μετάβαση ο Πασαλιδης έβγαλε για τον Ψυχογιό που την κατάλληλη στιγμή εκείνος έσπασε την μπάλα για τον Κουτσούμπα, που σκοράρει σαν τρέιλερ!

Μετά το 2-0 το Μοσχάτο είχε ακόμα δύο καλές ευκαιρίες με Σιμάκου και Ψυχογιό με το τελικό αποτέλεσμα όμως να μην αλλάζει και το Μοσχάτο να παίρνει μία σημαντική νίκη όσο αφορά την μάχη της παραμονής.

Από την άλλη ο ΑΟΤ που ήθελε και εκείνος πάρα πολύ το τρίποντο δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το ματς και γυρίζει με άδεια χέρια στο Ηράκλειο.

Συνθέσεις:

ΑΕ Μοσχάτου: Τσάκαλος, Σταύρου, Σιμονιάν, Τζωρτζάτος, Παντίδος, Παυλάκης (74′ Σιμάκου),Μπόρι (61′ Ψυχογιός) Λάμπρου, Βαλμάς, Πασαλιδης (85′ Ζορμπάς), Κουτσούμπας (85′ Ποιμενίδης)

ΑΟ Τυμπακίου: Σταυρακάκης, Λούσι, Σπυριδάκης (46′ Δουλγεράκης), Τριανταφυλλίδης, Κουρουθιανάκης, Μειρέλες, Βακράκος (70′ Ζήσης), Ρέις, Αριστεινίδης (46′ Φραγκιαδουλάκης), Γκιελοσάνι (82′ Παπανδρέου), Καμνέλιους