Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μεγάλη νίκη για την Κ14 της ΕΠΣΗ επί των Χανίων με επική ανατροπή (3-2)

Με επική και παλικαρίσια ανατροπή η Κ14 της Μικτής της ΕΠΣΗ κατάφερε να επικρατήσει με 3-2 της αντίστοιχης ομάδας των Χανίων σε ένα συγκλονιστικό ματς που έγινε την Τετάρτη το μεσημέρι στο Ατσαλένιο για την 5η αγωνιστική του 12ου ομίλου του πρωταθλήματος Ενώσεων. 

Έτσι η ομάδα του Ηρακλείου σημείωσε την δεύτερη νίκη της στο μίνι πρωτάθλημα έφτασε τους 7 πόντους και μείωσε στο -2 την διαφορά από την ομάδα των Χανίων μια αγωνιστική πριν το τέλος.

Το ματς 

Η ομάδα των Χανίων κατάφερε να αιφνιδιάσει την ομάδα του Ηρακλείου καθώς στην πρώτη της καλή στιγμή στο ματς στο 12΄κατάφερε να ανοίξει το σκορ με απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Κοτζαμιχάλη που αιφνιδίασε τόσο τον τερματοφύλακα όσο και την άμυνα της Μικτής Κ14 της ΕΠΣΗ.

Ένα λεπτό μετά την επίτευξη του γκολ των φιλοξενούμενων μάλιστα η Μικτή Κ14 της ΕΠΣΧανίων έχασε μεγάλη ευκαιρία σε τετ α τετ με τον Καρυστινό για να κάνει το 0-2.

Ο ίδιος παίκτης προσπάθησε να απειλήσει με αξιώσεις την εστία του Κετένογλου και στο 20΄αλλά κόπηκε την τελευταία στιγμή από τον Μπούλουκα. Στη συνέχεια η ομάδα του Ηρακλείου ανέβηκε ψηλά για να πιέσει όμως και πάλι η ομάδα των Χανίων ήταν αυτή που έφτασε πολύ κοντά στο 0-2 στο 38΄με το πλασέ του Κοντέκα να φεύγει μόλις άουτ και το ημίχρονο να λήγει με σκορ 0-1.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους και πιο συγκεκριμένα στο 45΄η Μικτή Κ14 της ΕΠΣΗ κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση με πλασέ του Χατζηκυριάκου ύστερα από κλέψιμο του Χριστουλάκη στο χώρο της μεσαίας γραμμής.

Τέσσερα λεπτά μετά το Ηράκλειο άγγιξε την πλήρη ανατροπή όμως το πλασέ του Ρυακιωτάκη από πλεονεκτική θέση μέσα από την περιοχή σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Πεντάρη.

Μετά το πρώτο δεκάλεπτο του δευτέρου μέρους τα Χανιά πήραν και πάλι την πρωτοβουλία των κινήσεων βρίσκοντας ελεύθερους χώρους και έχασαν δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες για το 1-2 στο 53΄σε σουτ του Παπαγεωργίου που πέρασε λίγο άουτ, και στο 63΄με τον τερματοφύλακα του Ηρακλείου Κετένογλου να αποκρούει σωτήρια σε κόρνερ την μπάλα στο τετ α τετ με τον Βουντοράκη.

Τελικά τα Χανιά κατάφεραν δύο λεπτά αργότερα να ξαναπάρουν κεφάλι στο σκορ όταν ο Παπαγεωργίου εκμεταλλεύτηκε το λάθος στην άμυνα της Μικτής Κ14 της ΕΠΣΗ και με σουτ στο 65΄έκανε το 1-2 για την ομάδα του.

Το Ηράκλειο πάντως δεν παράτησε το ματς και κατάφερε να ισοφαρίσει εκ νέου στο 74΄όταν ο Ρυακιωτάκης κέρδισε πέναλτι για ανατροπή του μέσα στην περιοχή του Πεντάρη με τον ίδιο να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να κάνει το 2-2.

Δύο λεπτά αργότερα ήρθε η μεγάλη ανατροπή για την ομάδα του Ηρακλείου η οποία μετά από εξαιρετική ενέργεια του Χατζηκυριάκου και σέντρα από τα δεξιά κατάφερε να κάνει την πλήρη ανατροπή και με κοντινή προβολή του Κουρουγκιαβούρη να πάρει τη νίκη μ 3-2.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Ηράκλειο ολοκλήρωσε το ματς με 9 παίκτες καθώς μετά το 3-2 αποβλήθηκαν με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Χατζηκυριάκος και ο σκόρερ του τρίτου γκολ Κουρουγκιαβούρης.

Μικτή Κ14 ΕΠΣΗ: Κετένογλου, Κοσόγλου, Βρέντζος, Πετράκης, (14΄Μπουλούκας), Χριστουλάκης, Σωπάκης, Βαρδουλάκης (61΄Κάββαλος), Αδαμάκης (61΄Κουρουγκιαβούρης), Καλογεράκης (46΄Ρυακιωτάκης), Δημήτρουλας, Χατζηκυριάκος.

Μικτή Κ14 ΕΠΣX: Πεντάρης, Κοτζαμιχάλης, Καραδάκης, Παπαδογιάννης, Κουτσαυτάκης, Καρυστινός (63΄Πολέντας), Ζόγκου, Μαραβέλιας (72΄Καραβοστασίτης), Κοντέκας, Κοτσιφάκης (42΄Βουντουράκης), Νικηφοράκης (52΄Νικηφοράκης)