Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ρ. Λουτσέσκου: “Eπηρεαστήκαμε από το ματς με την Χάρτς”

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε 1-0 από τον ΟΦΗ στην Κρήτη και ο Ραζβάν Λουτσέσκου στάθηκε στην προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες του στο ευρωπαϊκό ματς με την Χαρτς.

Αρχικά ο κόουτς του ΠΑΟΚ τόνισε: “Φυσικά και επηρεαστήκαμε από το ματς της Πέμπτης. Ήταν ένα παιχνίδι που απαιτούσε μεγάλα επίπεδα πνευματικής ενέργειας. Διώξαμε όλη την πίεση μετά από ένα δύσκολο καλοκαίρι. Και αυτό νομίζω φάνηκε σήμερα στις αποφάσεις μας.

Το παιχνίδι ήταν στον έλεγχο μας γύρω στα 80 λεπτά μπορώ να πω, πέρα από τα πρώτα 10 λεπτά που ο ΟΦΗ προσπάθησε να περάσει κάποιες μπάλες στην πλάτη μας και με επικίνδυνες σέντρες έφτανε στην περιοχή μας. Δημιουργήσαμε κάποιες ευκαιρίες, όχι πολλές, στο δεύτερο ημίχρονο ο ΟΦΗ ήταν αρκετά πίσω στον αγωνιστικό χώρο, είχαμε την κατοχή, προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες, αλλά τελικά ήρθε ένα γκολ στα τελευταία λεπτά που μας οδήγησε στην ήττα”.

Για τις μεταγραφές που έκανε ο ΠΑΟΚ“Πρέπει να δουλέψουμε, να φέρουμε τους ποδοσφαιριστές που ήρθαν σε έναν δρόμο προσαρμογής με το υπάρχων ρόστερ και αυτό πρέπει να γίνει γρήγορα. Θα ακολουθήσει μια σειρά δύσκολων παιχνιδιών και συνεχόμενων ταξιδιών. Θα χρειαστούμε παίκτες.

Ο Τάισον είχε ενοχλήσεις και έμεινε στη Θεσσαλονίκη. Ο Ζίβκοβιτς, ο Κωνσταντέλιας και ο Μπράντον τρέχουν συνεχώς, αλλά ίσως σήμερα να μην είχαν το καθαρό μυαλό. Είμαι χαρούμενος που θα έχουμε ποδοσφαιριστές που θα μπορούν να βοηθήσουν”.