Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Σε αυτά τα κανάλια θα δούμε Καρώ και Μπάκιτς με τις Εθνικές τους ομάδες

Μια πρώτη άποψη για το τι μπορεί να κάνει μέσα στο γήπεδο το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ Ανδρέας Καρώ την έχουμε πάρει κατά κάποιο τρόπο από τα βιντεάκια που έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο τις τελευταίες ημέρες .

Μια καλή γεύση όμως και κόντρα σε μια δυνατή ομάδα όπως είναι η Γεωργία του μεγάλου στάρ της Νάπολι του  Κβαρασκέλια θα την πάρουμε στο σημερινό ματς της Εθνικής Κύπρου απέναντι στην Γεωργία για τα προκριματικά του Euro 2024.

To παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 21.45 μ.μ και θα μεταδοθεί ζωντανά από το Novasports 3, όπως θα μεταδοθεί ζωντανά  στις 7μ.μ από το Novasports 2 και το ματς του Μαυροβουνίου με την Ουγγαρία όπου στην αποστολή του Μαυροβουνίου βρίσκεται ο Μπάκιτς του ΟΦΗ.

Aξίζει να σημειωθεί ότι ο Καρώ έπαιξε βασικός σαν δεξιός στόπερ σε τριάδα στο τελευταίο φιλικό ματς της Εθνικής Κύπρου εκτός έδρας με την Αρμενία όπου οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες 2-2.

Απομένει λοιπόν να δούμε αν ο Τ. Κετσπάγια θα διατηρήσει τον Καρώ στο αρχικό σχήμα και κόντρα στην παρέα του Κβαρασκέλια .