Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Σπουδαίο διπλό για τον Ο.Φ.Ιεράπετρας απέναντι στην Προοδευτική σε επεισοδιακό ματς (1-2)

Με ένα σπουδαίο διπλό στις αποσκευές της θα γυρίσει ο Ο.Φ.Ιεράπετρας που στα πλαίσια της 19ης αγωνιστικής για τον Νότιο Όμιλο της Super League 2 κέρδισε με 1-2 την Προοδευτική σε ένα επεισοδιακό ματς που είχε πάνω από 10 λεπτά διακοπή από τους διαιτητές στο 74΄καθώς δέχθηκαν αντικείμενα από την εξέδρα για το πέναλτι που κέρδισε ο Ο.Φ.Ι. 

Η ομάδα της Ιεράπετρας μετά από αυτή τη νίκη σκαρφάλωσε στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα ισοβαθμώντας μαζί με την Παναχαϊκή στους 32 πόντους.

Το ματς 

Ο ΟΦΙ προηγήθηκε πολύ νωρίς στο σκορ με σουτ του Βουό στο 6΄με την Προοδευτική να πιέζει στη συνέχεια για την ισοφάριση αλλά τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια για το πρώτο ημίχρονο με την Λασιθιώτικη ομάδα να κερδίζει 0-1.

Τελικά η Προοδευτική κατάφερε να ισοφαρίσει στο 63΄με σουτ του Μάντιτς όμως ο ΟΦΙ λίγα λεπτά αργότερα και πιο συγκεκριμένα κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Τσορνομάζ στο 73΄δίνοντας και πάλι το προβάδισμα στην κρητική ομάδα.

Οι οπαδοί της Προοδευτικής φαίνεται ότι διαφώνησαν με αυτή την απόφαση και έριξαν μπουκάλια στον β΄βοηθό Νιδριώτη με αποτέλεσμα να διακόψουν το ματς και να πάνε στα αποδυτήρια. Η προσωρινή διακοπή κράτησε για 10 λεπτά οι διαιτητές επέστρεψαν στο γήπεδο το σκορ δεν άλλαξε με τον Ο.Φ.Ι να παίρνει ένα σπουδαίο διπλό σε ένα επεισοδιακό ματς.

Προοδευτική (Χαραλαμπίδης): Αστράς, Γιαννιτσάνης (46′ Νταβιώτης), Σινγκ, Αλεξίου (90+5′ Αγγελόπουλος), Φαζός, Ομπανόρ, Ούγκο, Καπνίδης, Πίσσας (90+5′ Τσακίρης), Πάβλας (51′ Μάντιτς), Καρρίκι (67′ Μεγαρίτης).

ΟΦ Ιεράπετρας (Στουρνάρας): Κυρίτσης, Καραγιάννης, Ίτσιος, Στάμου, Μούλερ (90′ Ζήσης), Τσορνομάζ, Βουό (90+9′ Παπαδάκης), Κατάλντι, Κάρδαρης, Μπλανκ Καζάου (90+9′ Καραμπέτσος), Ντέτλερ.