Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Σπουδαίο και ιστορικό φιλικό πρόβα τζενεράλε για τον ΟΦΗ με Φιορεντίνα στη Φλωρεντία

Δύο δυνατά φιλικά ένα επί ελληνικού εδάφους και ένα στο εξωτερικό θα δώσει ο ΟΦΗ πριν την έναρξη του νέου πρωταθλήματος της Super League. 

Όπως έγινε γνωστό η κρητική ομάδα έκλεισε ένα δυνατό όσο και ιστορικό φιλικό για τις 12 Αυγούστου με αντίπαλο την Φιορεντίνα στην Ιταλία στις 9 το βράδυ και το ματς θα γίνει στο νέο προπονητικό κέντρο της Φιορεντίνα το Viola Park και θα αποτελέσει το πρώτο διεθνές ματς στο νέο προπονητικό κέντρο της σπουδαίας Ιταλικής ομάδας.

Παράλληλα θα αποτελέσει πρόβα τζενεράλε αυτό το φιλικό τόσο για τον ΟΦΗ όσο και για την Φιορεντίνα πριν ριχτούν στη μάχη των εγχώριων πρωταθλημάτων τους, ενώ θα έχουν την ευκαιρία να το παρακολουθήσουν από κοντά και αρκετοί φίλοι της κρητικής ομάδας καθώς υπάρχει απευθείας πτήση από το αεροδρόμιο του Ηρακλείου για την Μπολόνια στις 12 Αυγούστου με επιστροφή στις 13 /8 και η  απόσταση για να μεταβεί κάποιος από την Μπολόνια στην Φλωρεντία είναι μόλις 1,5 ώρα.

Πριν το σπουδαίο φιλικό με την περσινή φιναλίστ του Conference League και του Κυπέλλου Ιταλίας  ο ΟΦΗ θα δώσει ακόμη ένα πολύ δυνατό τεστ στην Αθήνα και πιο συγκεκριμένα στο γήπεδο της Καλλιθέας με αντίπαλο την ομάδα του Ατρομήτου.