Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Σόκαρε τον Ερμή το Χαϊδάρι κάνοντας την ανατροπή στα Ζωνιανά

Ήττα-σοκ γνώρισε ο Ερμής Ζωνιανών από το Χαϊδάρι με σκορ 1-2 για την 13η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής (4ος Όμιλος).

Στο ντεμπούτο του Μηνά Πίτσου στο πρωτάθλημα, ο Ερμής παρότι προηγήθηκε στο ματς με γκολ του Λίτσκα στο 37′, είδε το Χαϊδάρι να ανατρέπει την εις βάρος του κατάσταση, εκμεταλλευόμενο κυρίως την αποβολή του Χρήστου με δεύτερη κίτρινη κάρτα για την οποία διαμαρτύρονται για φάουλ οι Ρεθυμνιώτες στο ξεκίνημα της φάσης.

Το ρεπορτάζ του αγώνα από το rethymnosports.gr

Σοκ στο τελευταίο δεκάλεπτο για τον Ερμή Ζωνιανών με το Χαϊδάρι να κάνει την ανατροπή και να παίρνει μεγάλη νίκη μέσα στα Ζωνιανά με 1-2, με τους πράσινους πάντως να έχουν πολλά παράπονα από την διαιτησία του Χανιώτη Μισαηλίδη, σε πολλές περιπτώσεις δικαιολογημένα.

Έτσι ο Ερμής Ζωνιανών έμεινε για έκτο παιχνίδι χωρίς νίκη και τα πράγματα δυσκολεύουν αρκετά όσον αφορά την παραμονή στην κατηγορία. Το παιχνίδι είχε δύο όψεις με τον Ερμής Ζωνιανών να είναι καλύτερος στο α’ ημίχρονο και να επιβραβεύεται με γκολ στο 35’ από τον Λίτσκα. Όμως στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι είχαν την εδαφική υπεροχή, αλλά και τις ευκαιρίες για να φτάσουν στην ισοφάριση και χτύπησαν στο τελευταίο δεκάλεπτο… φτάνοντας σε μια μεγάλη ανατροπή που τους φέρνει κοντά στην παραμονή τους. Τα παράπονα του Ερμή Ζωνιανών εστιάζονται στην φάση του πέναλτι, όπου υποστηρίζουν πως προηγήθηκε επιθετικό φάουλ του Αργυρίου πάνω στον Χρήστου πριν το τράβηγμα του πορτιέρο των γηπεδούχων.

Πριν από την έναρξη του αγώνα ο αρχηγός του Χαϊδαρίου Παναγιώτης Τσούρλος κατέθεσε μια ανθοδέσμη στην μνήμη του πρώην γενικού αρχηγού του Ερμή Ζωνιανών Βαγγέλη Κάββαλου.

Φάσεις και Γκολ

13’ κεραυνός του Σκουτέλη έξω από την περιοχή δύσκολα θα διώξει ο Ανδριόλας.

26’ καλή εκτέλεση φάουλ του Αποστολόπουλου, ο Χρήστου όμορφα θα διώξει σε κόρνερ.

27’ αντεπίθεση του Ερμή Ζωνιανών με τον Κωστάκη να βγάζει σε θέση βολής τον Κεφαλούκο, αυτός καθυστέρησε και η ευκαιρία χάθηκε.

35’ ωραία ανάπτυξη του Ερμή από αριστερά θα βγάλει την σέντρα ο Γεμιστός, αδρανεί η άμυνα του Χαϊδαρίου και ο Λίτσκας από κοντά κεραυνοβολεί τον Ανδριόλα, για το 1-0.

53’ σέντρα του Ματέα, ο Τσεμπερίδης θα πλασάρει μέσα από την περιοχή, αλλά ο Χρήστου θα διώξει εντυπωσιακά με τα πόδια.

67’ σέντρα του Γκρέμπι, ο Αργυρίου ανενόχλητος στο δεύτερο δοκάρι, αλλά η κεφαλιά του θα φύγει ελάχιστα άουτ.

70’ κόρνερ του Βιτώρου, κεφαλιά του Κουκούλη πάνω στην γραμμή θα διώξει ο Ερρίκος.

80’ ο Αννιτσάκης τροφοδοτεί τον Αργυρίου, ο οποίος βγαίνει τετ α τετ με τον Χρήστου και με δυνατό σουτ στέλνει την μπάλα πρώτα στο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα, 1-1.

86’ ο Χρήστου ανατρέπει τον Αργυρίου και ο κ. Μισαηλίδης δείχνει την άσπρη βούλα και αποβάλλει με 2η κίτρινη κάρτα τον Χρήστου.

89’ την εκτέλεση αναλαμβάνει ο Ματέα και κάνει το 1-2 για το Χαϊδάρι.

90’+1’ ο Ερμής Ζωνιανών ζητάει πέναλτι για χέρι του Τσούρλου, αλλά ο κ. Μισαηλίδης είπε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ (Μηνάς Πίτσος): Χρήστου, Γεμιστός, Ζερβός (88’ Δεσποτόπουλος), Μπαμπουλάκης, Σαρρής, Πλιάτσικας, Βιτώρος (78’ Ρουιζίνιο), Κεφαλούκος, Λίτσκας (62’ Κουκούλης), Σκουτέλης, Κωστάκης.

ΧΑΪΔΑΡΙ (Γιάννης Σιλεβίστας): Ανδριόλας, Δάρρας, Ρόπας, Αννιτσάκης, Ερρίκος, Τσιούλος, Τσεμπερίδης (76’ Δραμής, 90’+4’ Αρβανιτάκης), Πολίτης, Γκρέμπι, Αποστολόπουλος (46’ Ματέα), Αργυρίου.