Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ταλαντούχος τερματοφύλακας του Απόλλωνα Λάρισας δοκιμάζεται στον ΟΦΗ

Στην αποκάλυψη ότι τις τελευταίες ημέρες δοκιμάζεται στον ΟΦΗ ένας 18χρονος τερματοφύλακας από την Λάρισα προχώρησε η εφημερίδα “Ελευθερία” της Θεσσαλίας. 

Σύμφωνα με το δημοσίευμα πρόκειται για τον Κώστα Μπακαρό ο οποίος από την περασμένη Δευτέρα μετέχει στις προπονήσεις του ΟΦΗ και θα κριθεί τις επόμενες ημέρες αν θα αποτελέσει μέλος της ομάδας. Ο Μπακαρός μάλιστα πέρυσι έκανε το ντεμπούτο του στη Super League 2 φορώντας τη φανέλα του Απόλλωνα Λάρισας στον οποίο είχε παίξει στα πρώτα του ποδοσφαιρικά ο Παύλος Αδάμος και πρότεινε τον ποδοσφαιριστή.

Ο 18χρονος Μπακαρός που πέρυσι έπαιξε 3 ματς με τον Απόλλωνα Λάρισας αφήνει καλές εντυπώσεις στις πρώτες προπονήσεις και τις επόμενες ημέρες θα κριθεί το αν θα αποκτηθεί από τον ΟΦΗ με τον ποδοσφαιριστή να είναι ελεύθερος.

Αναλυτικά το δημοσίευμα της “Ελευθερίας” αναφέρει:

“Πολύ καλές εντυπώσεις αφήνει μέχρι τώρα ο 18χρονος γκολκίπερ του Απόλλωνα Λάρισας Κώστας Μπακαρός, ο οποίος από την περασμένη Δευτέρα δοκιμάζεται στον ΟΦΗ, μετά από εισήγηση του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή των «κυανόλευκων» Παύλου Αδάμου, ο οποίος υπήρξε συμπαίκτης με τον πατέρα του τερματοφύλακα, Μπάμπη Μπακαρό.

Ο φέρελπις Μπακαρός, ο οποίος στις 3 Μαρτίου του 2023 έγινε 18 χρονών, έκανε το επίσημο ντεμπούτο σε εντός έδρας αγώνα με τη Νίκη Βόλου για το πρωτάθλημα της Super League 2 και εάν το κρίνουν οι αρμόδιοι της κρητικής ομάδας πως μπορεί να γίνει μέλος τους, θα προχωρήσουν οι διαδικασίες για την απόκτησή του, καθώς ο ποδοσφαιριστής είναι ελεύθερος.”