Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Το “άστρο” των Καναριών δεν σταμάτησε ούτε στο Πανεπιστήμιο (2-3)

Ένα ακόμα σπουδαίο διπλό πανηγύρισαν τα Κανάρια του Παναγιώτη Κορδονούρη, επικρατώντας με σκορ 2-3 του Δία στο γήπεδο Πανεπιστημίου και Περιφέρειας.

Το προβάδισμα για τα Κανάρια ήρθε στο 15′ όταν μετά από φάση διαρκείας και αλλεπάλληλα σουτ στην εστία, αμυντικός των γηπεδούχων έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Σχεδόν άμεση η απάντηση για τον Δία που με τον Λεμονιά έφερε το ματς στα ίσια στο 25, ενώ ο Τσιριντάνης έγραψε το 2-1 κάνοντας την ανατροπή στο σκορ στο 40′.

Τα Κανάρια ωστόσο είπαν την τελευταία λέξη στο πρώτο μέρος με τον Κοζορώνη να γράφει το 2-2 από το σημείο του πέναλτι στο 43′.

Με το σκορ στο 2-2 οι δύο προπονητές έψαχναν τρόπους να βοηθήσουν τις ομάδες τους, φέρνοντας παίκτες από τον πάγκο, ωστόσο η λύση δόθηκε στο 88′ για τα Κανάρια και πάλι από την “άσπρη βούλα”.

Ο Χότζα ανέλαβε την εκτέλεση διαμορφώνοντας το τελικό 2-3 στο γήπεδο Πανεπιστημίου και Περιφέρειας, δίνοντας ένα ακόμα τεράστιο διπλό στα Κανάρια.

Δίας (Στέλιος Αλνασάν): Μπανασάκης, Κάββαλος (55′ Ανδρεαδάκης), Χουρδάκης, Βιτσαράς, Γουργούλας, Μπορμπουδάκης (55′ Κυπαράκης), Μπλεμένος, Αποστολάκης, Λεμονιάς, Τσιριντάνης, Φιράνι

Κανάρια (Παναγιώτης Κορδονούρης): Παπαδάκης, Βασιλειάδης, Μπατσέλι (46′ Καρπαθάκης), Παρασύρης, Φαίτάκης, Παναγιωτάκης, Φθενάκης, Ψυχαράκης (81′ Βασιλείου), Κτιστάκης (75′ Βιδάκης), Χότζα (89′ Τοψής), Κοζορώνης