Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Το «ευχαριστώ» της οικ. Δεδελετάκη στον Εργοτέλη

Ο Κώστας Δεδελετάκης, εκπροσωπώντας την οικογένεια του, ευχαρίστησε τον Εργοτέλη και τους παλαίμαχους της ομάδας, για την τιμή που επιφύλασσαν στον πατέρα του και θρύλο του κρητικού ποδοσφαίρου, Νίκο Δεδελετάκη.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει:

«Σύσσωμη η οικογένεια Δεδελετάκη ευχαριστεί θερμά την ομάδα του Ergotelis FC / ΠΑE Εργοτέλης , ΓΣ Εργοτέλης και τους παλαίμαχους του Εργοτέλη, για την μεγάλη και τεράστια τιμή που επιφύλασσαν στο « θρύλο » του Κρητικού και Ελληνικού ποδοσφαίρου, ΝΙΚΟ ΔΕΔΕΛΕΤΑΚΗ .
Ο ΝΙΚΟΣ ΔΕΔΕΛΕΤΑΚΗΣ με τη σειρά του, εκφράζει τα θερμά του ευχαριστήρια σε όσους τον θυμήθηκαν , «παλιούς και νέους » και εύχεται ολόψυχα στο τεράστιο σωματείο που ονομάζεται ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ να « ξαναβρεί » το δρόμο του το συντομότερο δυνατό .
Επίσης , ο ΝΙΚΟΣ ΔΕΔΕΛΕΤΑΚΗΣ τονίζει σε όλους ότι , ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ανήκει στις υψηλές Ελληνικές ποδοσφαιρικές κατηγορίες και θα εύχονταν , όπως μας τόνισε , ότι , αν « γύριζε »το χρόνο πίσω , θα σκόραρε μαζί με την παρέα του , τόσα γκολ , όσα θα χρειάζονταν για να επιστρέψει ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ « ψηλά » , όπως άλλωστε έκανε και τότε .
Με απεριόριστη εκτίμηση προς όλους, συνταξιούχος καθηγητής φυσικής αγωγής και πρώην προπονητής ποδοσφαίρου και νυν τεχνικός διευθυντής της Αnagennisi Ierapetras