Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Το «ευχαριστώ» του Λίντο στον ισχυρό συμπαίκτη του! (Photo)

Έναν δυνατό συμπαίκτη θα έχει το ο Α.Σ Λίντο από φέτος, την εταιρεία Win – Κρητικά πετρέλαια.

Η Win – Κρητικά πετρέλαια: Η επιχείρηση «Κρητικά Πετρέλαια ΚΡΗΠΕ ΑΕ», ιδρύθηκε το 2015 και αναπτύσσεται σταδιακά και σταθερά με στόχο την εξέλιξη της και από φέτος θα κοσμεί την φανέλα του Lido Soccer, στηρίζοντας το έργο του και βοηθώντας τους νέους του αθλητές να πλησιάσουν ένα βήμα πιο κοντά στους στόχους και τα όνειρά τους.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Η ανακοίνωση 

«O ΑΣ Λίντο ευχαριστεί δημόσια την εταιρεία Win – Κρητικά πετρέλαια για την πολύτιμη στήριξή της στο σωματείο μας. Η χορηγία της Win – Κρητικά Πετρέλαια στηρίζει το έργο μας, βοηθώντας τους νέους μας αθλητές να πλησιάσουν ένα βήμα πιο κοντά στους στόχους και τα όνειρά τους. Πέρα από το υλικό κομμάτι, η ηθική ανταμοιβή της αναγνώρισης και υποστήριξης μιας σημαντικής εταιρείας του κλάδου μας γεμίζει περηφάνια και ενέργεια για να συνεχίσουμε ακόμη πιο δυναμικά την προσπάθειά μας! Από όλη την οικογένεια του Λίντο, για άλλη μια φορά ένα μεγάλο ευχαριστώ!»

Λίγα λόγια για την Win – Κρητικά πετρέλαια: Η επιχείρηση «Κρητικά Πετρέλαια ΚΡΗΠΕ ΑΕ», ιδρύθηκε το 2015 και αναπτύσσεται σταδιακά και σταθερά με στόχο την εξέλιξη τόσο της εταιρίας όσο και του προσωπικού της με βασικό μέλημα την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Οι ιδιοκτήτες καθώς και τα βασικά της στελέχη διαθέτουν πολυετή εμπειρία στο χώρο των πρατηρίων, εμπορίας και μεταφορών υγρών καυσίμων.»

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "Χορηγός Α.Σ. Λίντο 2023/24 AINTO WN AGANTIKOΣ 1998 19 1998 ΣΥΛΛΟΓΟΣ Quality FUElS Ευχαριστούμε!"