Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Το «ύστατο χαίρε» στον Γιώργο Χριστοβασίλη

Ο ιστορικός πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Χριστοβασίλης, έφυγε από τη ζωή νικημένος από τον καρκίνο την Κυριακή (14/5) σε ηλικία 68 ετών, βυθίζοντας στο πένθος την ομάδα της Ηπείρου, αλλά και το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Το μεσημέρι της Τετάρτης (17/5) τελέστηκε η εξόδιος ακολουθία στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών, στο Νέο Κοιμητήριο Γλυφάδας.

Η οικογένεια, φίλοι και γνωστοί, καθώς και σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΠΑΣ Γιάννινα είπαν το τελευταίο «αντίο» στον ιστορικό πρόεδρο του «Άγιαξ της Ηπείρου».

Το φέρετρο ήταν καλυμμένο με μια σημαία του ΠΑΣ.

Ο Γιώργος Χριστοβασίλης άφησε ανεξίτηλα το στίγμα του στη 15ετία που ήταν στα ηνία της ομάδας, έχοντας αφήσει μια βαριά παρακαταθήκη στους δύο γιους του που θα κληθούν από εδώ και πέρα να αναλάβουν τις τύχες του ΠΑΣ.

Στεφάνια έστειλαν η Super League 1, ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, ο Δήμαρχος Βόλου και αφεντικό της ομάδας, Αχιλλέας Μπέος, αλλά και αρκετές ΠΑΕ, μεταξύ αυτών η ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός και ο Ατρόμητος. Το «παρών» έδωσε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς.