Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Υπέκυψε στις ορέξεις του Πανιωνίου ο Ερμής (7-1)

Ο Πανιώνιος έκανε ό,τι ήθελε απέναντι στον Ερμή Ζωνιανών του οποίου επικράτησε 7-1 στο εξ αναβολής παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής (4ος Όμιλος).

Η ομάδα του Μηνά Πίτσου δεν κατόρθωσε σε κανένα χρονικό σημείο του αγώνα να βάλει “φρένο” στην επίθεση του Πανιωνίου, ο οποίος σκόραρε επτά τέρματα. Το γκολ της τιμής για την ομάδα των Ζωνιανών ο Κοζορώνης στο 65ο λεπτό, στιγμές αφότου πέρασε στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή.

Οι «κυανέρυθροι» όπως ήταν φυσικό ανέλαβαν από την αρχή τα ηνία του αγώνα και προσπάθησαν να απειλήσουν τα “καρέ” του Δεσποτόπουλου.

Οι παίκτες του Γεωργιάδη, είχαν την κατοχή της μπάλας, προσπάθησαν ουκ ολίγες φορές να βρουν κενά στην άμυνα του Ερμή, ο οποίος έδειχνε να αντιμετωπίζει την κατάσταση, όμως στο 24ο λεπτό όλα άλλαξαν. Από σέντρα του Ποτουρίδη ο Γεμιστός βρέθηκε ολομόναχος και με κεφαλιά έγραψε το 1-0.

Η κυριαρχία του Πανιωνίου εντός αγωνιστικού χώρου συνεχίστηκε, με τον Γλυνό να έχει δοκάρι στο 31′, ενώ και με την συμβολή του Δεσποτόπουλου, η κεφαλιά του Στούπη δεν κατέληξε στα δίχτυα.

Σε εκείνο το χρονικό σημείο, η ατυχία χτύπησε την πόρτα του Ερμή, καθώς ο Μηνάς Πίτσος αναγκάστηκε να προβεί σε δύο αναγκαστικές αλλαγές, πραγματοποιώντας δύο από τα τρία stop που είχε στη διάθεση του περνώντας στον αγωνιστικό χώρο, αρχικά τον Σαρρή και μετέπειτα τον Πλιάτσικα σε διάστημα τριών λεπτών, αντί των Ζερβού και Ξηρού.

Στο 43′ ο Πανιώνιος είχε δεύτερο δοκάρι με εκτέλεση φάουλ του Στούπη, ωστόσο οι γηπεδούχοι βρήκαν το δεύτερο γκολ που έψαχναν, όταν μετά από κόρνερ ο Μπουρλάκης βρέθηκε ανενόχλητος στην καρδιά της άμυνας και με κεφαλιά στο 44′ διαμόρφωσε το σκορ ημιχρόνου, 2-0.

Στο ίδιο μήκος κύματος και το δεύτερο ημίχρονο στο “Ελ Πάσο” με τον Πανιώνιο να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και τον Ερμή με τις νέες αλλαγές από τον Μηνά Πίτσο να προσπαθεί να μπει ξανά με κάποιον τρόπο στο παιχνίδι.

Το γκολ όμως του Μπουρλάκη στο 56′ έληξε κάθε συζήτηση για πιθανή επιστροφή του Ερμή στο παιχνίδι, ο οποίος δέχθηκε και ένα τέταρτο τέρμα στο 61′ με σκόρερ αυτή τη φορά τον νεοεισελθών Ιγνατίδη.

Η πέμπτη αλλαγή του Πίτσου έφερε αποτέλεσμα, αφού ο νεαρός Κοζορώνης ήταν εκείνος που με σουτ από το σημείο του πέναλτι σκόραρε για τους Ρεθυμνιώτες στο 65ο λεπτό.

Το 4-1 παρόλα αυτά δεν έμεινε για πολύ, αφού ο Χριστόπουλος με ωραίο σουτ από διαγώνια θέση στο 69′ έδωσε ξανά αέρα τεσσάρων τερμάτων στον Ιστορικό.

Ωστόσο δεν σταμάτησαν εκεί οι παίκτες του Κώστα Γεωργιάδη, αφού ο Γροντής με το καλύτερο γκολ της συνάντησης έγραψε στο 82′ το 6-1, με τον Ιγνατίδη στο 90′ να διαμορφώνει το τελικό 7-1 στο “Ελ Πάσο” 

Πανιώνιος (Κώστας Γεωργιάδης): Παχατούρας, Ξυγκόρος, Παυλάκης, Καλύβας, Ποτουρίδης, Πότσι, Μπουρλάκης, Στούπης, Γεμιστός, Χριστόπουλος, Γλυνός

Ερμής Ζωνιανών (Μηνάς Πίτσος): Δεσποτόπουλος, Ζερβός (33′ λ.τ Σαρρής), Γεμιστός, Ξηρός (36′ Πλιάτσικας), Κεφαλούκος, Μπαμπουλάκης, Σκουτέλης, Ρουμπάκης (46′ Τουρνάκης), Βιτώρος, Σίλβα (46′ Λίτσκας), Κουκούλης