Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Φιλικό συμπερασμάτων για την Μικτή Κ16 κόντρα στην Κ17 ΟΦΗ (3-5)

Το πιο δυνατό τεστ προετοιμασίας της έδωσε σήμερα η Μικτή Κ16 ΕΠΣΗ, παίζοντας ως φιλοξενούμενη στο ΒΑΚ με την Κ17 ΟΦΗ, με τους γηπεδούχους να επικρατούν με 5-3.

Απόλυτα χρήσιμα ήταν τα συμπεράσματα για τον ενωσιακό προπονητή κ. Βασίλη Μπαστάκη, με την εικόνα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος του Ηρακλείου να είναι θετική.

Στα πρώτα λεπτά ο ΟΦΗ προηγήθηκε με τον Πατραμάνη αλλά στα επόμενα λεπτά η Μικτή Κ16 ΕΠΣΗ σημείωσε τρία γκολ με Κουμάκη, Φαϊτάκη και Τσαγκαράκη και μπήκε μπροστά στο σκορ με 1-3. Πριν ολοκληρωθεί το α’ ημίχρονο, ο Πατραμάνης μείωσε 2-3.

Στην επανάληψη η Μικτή ΕΠΣΗ δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει, με τον ΟΦΗ να παίρνει την νίκη με 5-3 χάρη σε τέρματα των Παντερή, Πατραμάνη και Καστελιανάκη.

Κ17 ΟΦΗ: Μανιός, Κωνσταντακόπουλος Γ., Νινιράκης, Μπεϊνάς, Ντάγια, Δεσποτόπουλος, Χαραλάμπης, Πατραμάνης, Καστελλιανάκης, Χαραλαμπάκης, Παντερής. Έπαιξαν και οι: Κοζανίδης, Μπουστζιόκα

ΜΙΚΤΗ Κ16 ΕΠΣΗ: Χαχλιουτάκης, Κουμάκης, Παναγιωτάκης, Φαϊτάκης, Τζιράκης, Μαυρογιάννης, Καλλέργης, Μαρκογιαννάκης, Τζαγκαράκης, Οργκεστ, Χότζα. Έπαιξαν και οι: Κωνσταντακόπουλος Α., Ορφανουδάκης, Αδαμάκης, Παπαδάκης Γ.. Τσαβολάκης, Φθενάκης, Ζωγραφάκης