Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Χανιά – ΟΦΗ: Κρητική μάχη χωρίς τηλεοπτική κάλυψη… με στόχο την πρόκριση στο Κύπελλο Ελλάδος

Σήμερα στις 17:00 η Κρητική μονομαχία ανάμεσα σε Χανιά και ΟΦΗ με στόχο το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος – Χωρίς τηλεοπτική κάλυψη το ματς.

Ο ΟΦΗ θα φιλοξενηθεί στο γήπεδο Περιβολίων από τους Χανιώτες για την 5η φάση του θεσμού με τους «ασπρόμαυρους» να έχουν ξεκάθαρο στόχο την νίκη και την πρόκριση έτσι ώστε να προχωρήσουν όσο μακρύτερα γίνεται στην διοργάνωση.

Θυμίζουμε ότι οι δυο ομάδες αναμετρήθηκαν πριν από έναν μήνα στο «Γεντί Κουλέ» σε φιλικό παιχνίδι το οποίο έληξε ισόπαλο 2-2.

Το παιχνίδι δυστυχώς για τους φίλους του ΟΦΗ που θέλουν να το παρακολουθήσουν (έχει απαγορευτεί από την αστυνομία η μετακίνηση των φίλων του ΟΦΗ) δεν θα έχει τηλεοπτική κάλυψη καθώς δεν απέκτησαν σχετική άδεια από την ΕΠΟ.

Ο προπονητής των «μπλε» Γιάννης Ταουσιάνης έχει στην αποστολή για το ματς τους: Καλογεράκης, Πενταράκης, Μπάτζιος, Σέχου, Μαζουλουξής, Κατσούρρι, Νίκολιτς, Σερβιλάκης, Σιλά, Τσορνομάζ, Λεμονής, Τσέλιος, Ντίας, Μπουρσέλης, Ελευθεριάδης, Μιούλερ, Κόλα, Μανουσάκης, Βουό, Μάναλης, Παχής, Βόρφι

Εκτός έμειναν οι τραυματίες Παναγιώτου, Κυρίτσης, Ματάους καθώς και ο ανέτοιμος Μάνος και οι Έντγκαρ, Κουκουράκης.

Ο προπονητής του ΟΦΗ Βάλντας Νταμπράουσκας συμπεριέλαβε στην αποστολή τους: Baumann, Σωτηρίου, Μαρινάκης, Larsson, Abanda, Σημαντηράκης, Γιαννούλης, Λαμπρόπουλος, Πασαλίδης, Βούρος, Mellado, Gallegos, Glazer, Αποστολάκης, Κουτεντάκης, Bakic, Neira, Toral, Riera, Mosquera, Phellype, Dicko.

Εκτός έμειναν οι Νίκος Χριστογεώργος (συνέχισε ατομικό πρόγραμμα) και οι διεθνείς, Gudmundur Thorarinsson και Αντρέας Καρώ, ο τραυματίας, Γιάννης Θεοδοσουλάκης και ο Μάνουελ Καλαφάτης.