Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Χρ. Μανδάς: Υπογράφει σήμερα στη Λάτσιο , και ξεκαθαρίζει το θέμα του δανεισμού του στον ΟΦΗ

Μέσα στην ημέρα αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα του Χρήστου Μανδά για τον ΟΦΗ με τον 21χρονο τερματοφύλακα να βρίσκεται από χθες στη Ρώμη μαζί με τον αντιπρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ ΟΦΗ Μηνά Λυσάνδρου για να ολοκληρώσουν το deal με την Ιταλική ομάδα. 

Σήμερα θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις ο Μανδάς και εν συνεχεία θα υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2028 με τον ιστορικό Ιταλικό σύλλογο. Αυτό που μένει να μάθουμε εντός της  ημέρας είναι το αν τελικά ο ΟΦΗ καταφέρει να πετύχει την απόλυτη συμφωνία βάζοντας ένα ποσό κοντά στο 1,5 εκ. ευρώ στα ταμεία του διατηρώντας όμως παράλληλα και τον βασικό του τερματοφύλακα για ακόμη μια σεζόν στην ομάδα.

Παράλληλα ανοικτό παρέμεινε μέχρι χθες τουλάχιστον το αν ο ΟΦΗ διατηρήσει ποσοστό μεταπώλησης σε μια ενδεχόμενη μεταγραφή του Μανδά από την Λάτσιο σε άλλη ομάδα. Αυτό ήταν ένα από τα προαπαιτούμενα της κρητικής ομάδας πριν καν μπει σε διαδικασία συζητήσεων με τους ανθρώπους του Ιταλικού συλλόγου και μένει να φανεί σήμερα τελικά αν αυτός ο όρος γίνει αποδεκτός από την Λάτσιο.