Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Χρ. Ορφανουδάκης: «Έχουμε αναπροσαρμόσει τους στόχους μας μετά από τόσους τραυματισμούς»

Με επιστροφές αναμένεται να υποδεχθεί τον Ποσειδώνα το μεσημέρι του Σαββάτου η ΑΕ Μοιρών. Διαβάστε τα τελευταία αγωνιστικά νέα των Μοιρών καθώς και τις δηλώσεις του Χρήστου Ορφανουδάκη στο Primesport.gr 

Για ένα ακόμα παιχνίδι τα προβλήματα δεν λείπουν για την ΑΕ Μοιρών, με τους Τσακάνι, Χαλκιαδάκη, Κυριακάκη και Πολυχρονάκη να είναι εκτός πλάνων του Χρ. Ορφανουδάκη.

Ο τεχνικός των Μοιρών μπορεί να υπολογίζει ξανά σε δύο ποδοσφαιριστές, τους Πηρουνάκη και Ηλιάκη οι οποίοι ξεπέρασαν το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζαν και επανέρχονται στις επάλξεις.

Οι πιθανότητες να αγωνιστούν είναι υπέρ για τους Ντιαμπί και Κιόρρι οι οποίοι αναμένεται να ενισχύσουν με την σειρά τους την ομάδα, στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ποσειδώνα.

Ο Χρήστος Ορφανουδάκης μιλώντας στο Primesport.gr αναφέρθηκε στα τελευταία κακά αποτελέσματα για την ομάδα του αλλά και την εικόνα που συγκριτικά με τις απουσίες που αντιμετωπίζει είναι καλή, καθώς και την αναπροσαρμογή των στόχων των Μοιρών που μετά από τόσους τραυματισμούς, θέλουν με το υπάρχον ρόστερ να κάνουν καλή διαχείριση ώστε ανταπεξέρχονται στις επιβαρύνσεις των προπονήσεων και των αγώνων.

«;Eχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι με μια καλή ομάδα , ερχόμαστε από αρνητικά αποτελέσματα και αυτό θέλουμε να το αλλάξουμε γιατί παρά τις απουσίες η εικόνα που έχουμε είναι καλή συγκριτικά με τους απόντες. Από την πλευρά μας έχουμε αναπροσαρμόσει τους στόχους που είχαμε θέσει φέτος μετά από τόσους τραυματισμούς και κοιτάμε πως θα κάνουμε καλή διαχείριση του υπάρχον ρόστερ για να ανταπεξέλθουμε στις επιβαρύνεις των προπονήσεων αλλά και των αγώνων.»