Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Άλλη… ομάδα ο Αλμυρός της νέας χρονιάς!

Εντελώς διαφορετικό το ρόστερ του Αλμυρού την επόμενη χρονιά

Μία καινούργια ομάδα θα είναι ο Αλμυρός της επόμενης αγωνιστικής περιόδου καθώς η πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών που αποτέλεσαν τον κορμό του σωματείο της αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε αποτελούν παρελθόν.

Μετά τους Νίκος Κατσικοκέρη, Μιχάλη Φραγκουλάκη και Τάσο Παγώνη, το σύνολο σχεδόν των ποδοσφαιριστών που δεν ήταν από την Κρήτη, πλην του Ν’ Γκουεμ, αποτελούν παρελθόν από την ομάδα του Γαζίου.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ο Αλμυρός να χρειαστεί διψήφιο αριθμό μεταγραφών καθώς μετά τις τόσες πολλές αποχωρήσεις θα πρέπει να γίνει ενίσχυση με τουλάχιστον δέκα ποδοσφαιριστές, που θα αλλάξουν τελείως το αγωνιστικό πρόσωπο του Αλμυρού.

Στόχος είναι την φετινή χρονιά η ομάδα να έχει έντονο το κρητικό χρώμα, με ποδοσφαιριστές με παραστάσεις από μεγάλες κατηγορίες και καταγωγή από το Ηράκλειο είτε από την Κρήτη.

Όπου δεν καταφέρουν να το κάνουν αυτό θα στραφούν σε λύσεις από την υπόλοιπη Ελλάδα, οι οποίες αναμένεται να είναι πάρα πολύ ποιοτικές.

Πάντως αν συνυπολογίσουμε ότι ήδη ένας αριθμός πάνω από δέκα ποδοσφαιριστών έχει αποχωρήσει οδηγούμαστε στο συμπέρασμα ότι ο Αλμυρός της νέας χρονιάς θα είναι τελείως διαφορετικός και θα έχει την σφραγίδα του Μανώλη Σουτζή.