Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Άνετο πέρασμα από το Γάζι για την Ανάληψη

Η Ανάληψη έκανε το χρέος της απέναντι στους Νέους Αλμυρού επικρατώντας με 1-4.

Στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του 1ου Ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ η Ανάληψη σημείωσε την 10η νίκη της σεζόν επικρατώντας με 1-4 των Νέων Αλμυρού στο Γάζι.

Ο Θρίαμβος είχε αρκετές χαμένες ευκαιρίες πλην των τεσσάρων γκολ στο παιχνίδι, ενώ και οι Νέοι είχαν τις στιγμές τους.

Στο 24′ από φάουλ του Κοκκινάκη ο Μουντράκης έκανε το 0-1 με κεφαλιά για να έρθει λίγο αργότερα, ο Βλάχος να σκοράρει για το 2-0 εκμεταλλευόμενος το λάθος του Παγωμένου.

Στο 29′ από ωραίο συνδιασμό και πάσα του νεαρού Πρέντι ήρθε η στιγμή του Κοκκινάκη να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-3.

Στο 60′ αποβλήθηκαν ο Τζαγκαράκης για τους Νέους και ο Χαμαλάκης για την Ανάληψη καθώς διαπληκτίστηκαν, ενώ στο 73′ ήρθε το γκολ της μείωσης για τους γηπεδούχους με τον Μαυρογιάννη.

Το τελικό 1-4 στο Γάζι διαμόρφωσε ο Μουντράκης με σουτ μέσα από την περιοχή.

Ο Θρίαμβος Ανάληψης μετά από αυτή τη νίκη, τελευταία για το 2023 διατηρύθηκε στην κορυφή του 1ου Ομίλου και περιμένει να δει αν θα είναι μόνος του, ή αν θα τον ξανασυναντήσει με πιθανή νίκη του απέναντι στο Λίντο ο Ζαρός.  

Νέοι Αλμυρού (Νίκος Μυλωνίδης): Παγωμένος, Γρινιεζάκης (46′ Ρεμυδιανάκης), Περγαντής, Καλιαρός, Μουρτζάκης (77′ Πανδαλάκης), Στρατάλης, Μαυρογιάννης, Κατσαρός (83′ Σμυρνάκης), Βασιλάκης (65′ Ρεμυδιανάκης Ι.), Παπαδάκης (65′ Έρντι, Τζαγκαράκης

Ανάληψη (Νίκος Ανδριανάκης): Σφύρλας, Κοκκινάκης, Μουντράκης, Μονιάκης, Αργυρός, Καρυωτάκης, Χαμαλάκης, Πρέντι (55′ Γκούρο), Αλεξίου, Ηλιάκης (55′ Δόρης), Βλάχος