Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Άνετο πέρασμα για τον ΠΑΟΚ από την Λαμία (0-3- Video)

Ο ΠΑΟΚ με ανεβασμένη την ψυχολογία από τη νίκη στο ντέρμπι με τον Άρη, πήγε να παίξει στη Λαμία που καιγόταν για βαθμό ή βαθμούς.

 
Ο Γερμανός ήταν καθοριστικός, ο «Δικέφαλος» έκανε νέα σπουδαία εμφάνιση κι επικράτησε άνετα 0-3. Έτσι, έστω και με ματς περισσότερο έπιασε την ΑΕΚ και δείχνει συνεχώς ανεβασμένος και ικανός για πολλά πράγματα.
 
Το ματς
 

Στο 11’ αριστερό σουτ εντός περιοχής του Ζίβκοβιτς, κόντραρε και μπλόκαρε ο Γκαραβέλης. Στο 13’ έγινε το 0-1. Φάουλ του Ντάντας από αριστερά, η μπάλα πέρασε απ’ όλους, ο Νάρεϊ στο δεύτερο δοκάρι πλάσαρε, η μπάλα βρήκε και στον Ολιβέιρα και κατέληξε στα δίχτυα, αν και είχε πορεία προς τα εκεί. Το γκολ, πάντως, από τη Super League χρεώθηκε στον Πορτογάλο φορ.

Στο 15’ μπαλιά του Αουγκούστο στον Ολιβέιρα, πλασέ με το αριστερό στη μεγάλη περιοχή, βρήκε στο δεξί του πόδι η μπάλα και χάθηκε η ευκαιρία!

Στο 18’ σέντρα από δεξιά του Λύρατζη, γύρισμα του Νάρεϊ, με τη μία ο Ντάντας σούταρε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.Στο 19’ αριστερό σουτ του Ρόμανιτς έφυγε αρκετά άουτ. Στο 27’ σημειώθηκε το 0-2. Ο Ολιβέιρα έδωσε αριστερά στον Νάρεϊ, αυτός γύρισε στο πέναλτι, ο Μπεχαράνο απομάκρυνε άσχημα πάνω στον Ντάντας, ο οποίος με πλασέ εκτέλεσε τον Γκαραβέλη για το 0-2.

Στο 28’ σέντρα σουτ του Ντε Βινσέντι έδιωξε σε κόρνερ ο Κοτάρσκι. Στο 29’ από το κόρνερ του Ντε Βινσέντι η κεφαλιά του Μπεχαράνο κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι, ο Κωνσταντέλιας στην κόντρα έσωσε μισό γκολ στον Νάρεϊ κι αυτός άνετος απέναντι από τον Γκαραβέλη πλάσαρε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι!

Στο 32’ κόρνερ του Ντε Βινσέντι, η μπάλα είχε πορεία προς τα δίχτυα, ο Κοτάρσκι απέκρουσε κι απομάκρυνε στη συνέχεια ο Νάσμπεργκ. Στο 43’ μπαλιά του Ζίβκοβιτς, ο Ολιβέιρα κατέβασε κι εκτέλεσε, η μπάλα έγλειψε το οριζόντιο δοκάρι κι έφυγε άουτ.