Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Άποψη: Η δουλειά του Μπαστάκη στην Μικτή Κ16 και οι προσδοκίες για το χρυσό μετάλλιο

Η Μικτή Κ16 ΕΠΣΗ βρίσκεται από χθες στο Final 4 του Πανελλήνιου πρωταθλήματος προεπιλογής Εθνικών ομάδων, έχοντας βάλει από την αρχή τον πήχη ψηλά θέλοντας να κατακτήσουν την 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο!

Το συγκρότημα του Βασίλη Μπαστάκη μέσα από αρκετή δουλειά και πίστη, έχει πετύχει ήδη πάρα πολλά μιας και πιστεύω ότι κάθε υγιής φίλαθλος χαίρεται να παρακολουθεί αυτή την ομάδα. 

Και μιλάμε για παιδιά που είναι μάξιμουμ 16 χρονών, τα οποία δείχνουν μία ποδοσφαιρική ωριμότητα, αυτοπεποίθηση, υπομονή και επιμονή στο παιχνίδι τους. Στοιχεία που δεν βλέπουμε σε αντρικό επίπεδο. 

Παίκτες με ταλέντο, που γνωρίζουν τις δυνατότητες τους, ξέρουν τις αδυναμίες τους αλλά και τα δυνατά τους σημεία και προσπαθούν να τα εκμεταλλευτούν. Παιδιά που μέσα από αυτή την διαδικασία γίνονται άντρες και σίγουρα έχουν να κερδίσουν πολλά από την φετινή εμπειρία. Σε ένα «παιχνίδι λαθών» όπως είναι το ποδόσφαιρο, που δεν φοβούνται να κάνουν το λάθος, αλλά με την λογική που τους έχει περάσει ο προπονητής τους επιχειρούν να το διορθώσουν και να πάνε στην επόμενη προσπάθεια με την πεποίθηση ότι θα τα καταφέρουν και στο τέλος θα βγουν νικητές. 

Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι η Μικτή Κ16 ΕΠΣΗ έχει αυξήσει τις προσδοκίες για μία σημαντική διάκριση και έχει κάνει όλους όσους την παρακολουθούν να πιστεύουν ότι ο στόχος για την κατάκτηση της 1ης θέσης δεν είναι ανέφικτος. Τα παιδιά αυτά αξίζουν από τώρα ένα μεγάλο μπράβο όπως και ο προπονητής και ας μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για το μέλλον του Ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου!