Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Άποψη: Οι ποιοτικές προσθήκες του Ιανουαρίου έκαναν ξανά τον ΟΦΗ ελκυστική ομάδα

Αν είναι κάτι που πρέπει να κρατήσει ο ΟΦΗ απο την τεσσάρα επι της Λαμίας είναι η ποιότητα που έβγαλε μέσα στον αγωνιστικό χώρο σε αρκετές στιγμές του ματς. 

Και δεν αναφέρομαι μόνο στη συνολική ποιότητα της ομάδας αλλά κυρίως στην ατομική ποιότητα κάποιων παικτών που ήρθαν τον Ιανουάριο και φαίνεται ότι “κούμπωσαν” για τα καλά στην κρητική ομάδα κάνοντας την πλέον ένα δύσκολο αντίπαλο για κάθε ομάδα του πρωταθλήματος.

Πιθανόν αν ο ΟΦΗ είχε τους Μπάκιτς και Φελίπε από την αρχή της σεζόν αυτή την στιγμή μετά τη νίκη επί της Λαμίας να μιλούσαμε για τον τελικό των τελικών στο ματς με τον Άρη που ακολουθεί για να μπει στα πλέϊ οφ η να παραμείνει μέσα στην πρώτη εξάδα.

Όμως με το αν δεν γίνεται τίποτα στο ποδόσφαιρο αλλά μόνο μέσα απο την ποιοτική δουλειά και την συνεχή βελτίωση των ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ μέσα στο χορτάρι σε τομείς που υστερούσε αφάνταστα στον πολύ κακό πρώτο γύρο.

Ο τρομερός και φοβερός Φελίπε έστω και αν δεν είναι έτοιμος από πλευράς φυσικής κατάστασης μας απέδειξε σήμερα γιατί το ρημάδι το εύκολο γκολ η το έχεις η δεν το έχεις και είναι ξεκάθαρα θέμα ποιότητας και ικανότητας.

Μέσα σε δύο εμφανίσεις και συνολικά 25 λεπτά συμμετοχής ο Βραζιλιάνος φορ έχει προλάβει να βάλει ένα γκολ που μέτρησε, ένα που ακυρώθηκε και να έχει και ένα δοκάρι.

Ότι δεν κατάφεραν δηλαδή συνολικά μαζί ο Ντουρμισάι και ο Γκερέρο οι δύο σέντερ φορ του ΟΦΗ στο πρώτο μισό της σεζόν με τον πρώτο να σημειώνει ένα τέρμα και τον δεύτερο κανένα στα ματς που αγωνίστηκαν μέχρι να αποχωρήσουν από την ομάδα.

Και αν τον Φελίπε τον ξέραμε τον Μπάκιτς τον μάθαμε σήμερα για τα καλά καθώς μας έδειξε μέσα στον αγωνιστικό χώρο της Λαμίας πόσο απλό είναι το ποδόσφαιρο σαν άθλημα όταν έχεις την ποιότητα που χρειάζεται στον άξονα και κυρίως την εμπειρία από μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Ο Μαυροβούνιος διεθνής μεσοεπιθετικος μας είχε προϊδεάσει με την εμφάνιση του κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα αλλά σήμερα μας απέδειξε ότι αποτελεί πλέον ένα παίκτη που μπορεί να κάνει την διαφορά στον ΟΦΗ και να βάλει μεγάλο ανταγωνισμό ακόμη και στον ακλόνητο στην ενδεκάδα Νέιρα που πάντως έδειξε σήμερα και αυτός από την μεριά του ορεξάτος στην επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους μετά την λήξη της τιμωρίας του.

Η προσθήκη ποιοτικών λύσεων τον Ιανουάριο περιμένοντας να ανεβάσει στροφές και ο Μοσκέρα που επίσης δείχνει καλά στοιχεία αλλά θέλει ακόμη δουλειά έχει δημιουργήσει πλέον στο ρόστερ του ΟΦΗ έναν υγιή ανταγωνισμό που μόνο κέρδη μπορεί να αποφέρει για την κρητική ομάδα στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος όποια και αν είναι τελικά η θέση που θα τερματίσει το συγκρότημα του Βάλντας Νταμπράουσκας.