Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Άποψη ΟΦΗ: Να πάρει τη ρεβάνς από τους “μικρούς” στα πλέϊ άουτ

Ο ΟΦΗ σε λίγο καιρό θα ριχτεί στη μάχη των πλέϊ άουτ με κύριο στόχο να τελειώνει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα την υπόθεση παραμονή στην κατηγορία που τον έχει ταλαιπωρήσει αρκετά φέτος. 

Η κρητική ομάδα παρότι μπαίνει από θέση ισχύος στη διαδικασία θα πρέπει να δείξει την δέουσα προσοχή ειδικά στα τρία πρώτα ματς με Κηφισιά εκτός, και με Ατρόμητο και ΠΑΣ Γιάννινα εντός προκειμένου να πάρει σε αυτά τα παιχνίδια τουλάχιστον 6 πόντους που με τα τωρινά δεδομένα δείχνουν να είναι αρκετοί για την μαθηματική εξασφάλιση της παραμονής.

Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να μετατρέψει σε θρίλερ την διαδικασία των πλέϊ άουτ ο ΟΦΗ για δύο λόγους. Από την μια γιατί ο κόσμος του δεν αντέχει άλλα παρατεταμένα αρνητικά αποτελέσματα όπως τα 11 ματς που είχε να κερδίσει στη σειρά , και από την άλλη γιατί η κρητική ομάδα πρέπει να πάρει και μια ρεβάνς από τους “λεγόμενους” μικρούς του πρωταθλήματος που αποτέλεσαν τη μεγαλύτερη πληγή στην κανονική περίοδο με τους βαθμούς που χάθηκαν από τις ομάδες που τερμάτισαν από την 6η θέση και κάτω.

Πέρυσι ο ΟΦΗ αν και παντελώς αδιάφορος έδειξε ένα εξαιρετικό και σοβαρό πρόσωπο στη διαδικασία των πλέϊ άουτ με τον Νταμπράουσκας και τους παίκτες του να κάνουν πράξη αυτό που είχε πει ο Λιθουανός πριν την έναρξη της διαδικασίας ότι δεν θα πάμε σε αυτά τα ματς ως αδιάφοροι αλλά για να πάρουμε θετικά αποτελέσματα λόγια τα οποία αποτυπώθηκαν πλήρως και στο χορτάρι καθώς ο ΟΦΗ ήταν η καλύτερη ομάδα στα περσινά πλέί άουτ.

Με οδηγό λοιπόν την περσινή παρουσία του στα πλέϊ άουτ και προκειμένου να αφήσει μια γλυκιά γεύση και στον κόσμο του σε μια αποδεδειγμένα αποτυχημένη χρονιά σε πολλά επίπεδα ο ΟΦΗ καλείται να δείξει το πρόσωπο που πρέπει σε αυτά τα ματς έχοντας σαν στόχο να υπερασπιστεί την έδρα του αλλά και να πάρει επιτέλους και μια εκτός έδρας νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.