Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Άποψη OΦΗ: Να μην ζυγιστεί υπέρβαρος αγωνιστικά πριν πετάξει για Ολλανδία

Δέκα ημέρες έχουν απομείνει πλέον για να ξεκινήσει και επίσημα η προετοιμασία του ΟΦΗ για τη νέα σεζόν που έχει οριστεί για την Δευτέρα 3 Ιουλίου. 

Στον ΟΦΗ ήδη έχουν κάνει τρεις προσθήκες με τις μεταγραφές των Ριέρα, Καρό και Κουτεντάκη και όλα δείχνουν ότι μέσα στο επόμενο δεκαήμερο θα έχει αποκτηθεί και ένας αριστερός μπακ που θα πλαισιώσει τον Τοράρινσον στη συγκεκριμένη θέση.

Τέσσερις προσθήκες που δίνουν βάθος στο ρόστερ του ΟΦΗ που έχει ακόμη 2-3 κενά για να καλύψει κυρίως μέσα στον Ιούλιο έχοντας λοκάρει συγκεκριμένους μεταγραφικούς στόχους για το κέντρο της άμυνας , για τις θέσεις 6-8 , ενώ δεν αποκλείεται τελικά να γίνει ακόμη μια κίνηση για ένα παίκτη που θα μπορεί να παίξει με την ίδια ευχέρεια τόσο στα άκρα όσο και στην κορυφή της επίθεσης.

Στον ΟΦΗ όμως μετά την αποδέσμευση του Στίβενς εξακολουθούν και υπάρχουν αρκετά ανοικτά μέτωπα για να καθαρίσει το ρόστερ και να μπουν στο αεροπλάνο για την Ολλανδία αυτοί που θα αποτελέσουν και τις επιλογές του Νταμπράουσκας για την στελέχωση του ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ανοικτές υποθέσεις όπως αυτές των Γιοχού, Τζου, Καμάου , Ντουρμισάι πρέπει να κλείσουν μέχρι τις 10 Ιουλίου το πολύ έτσι ώστε να αδειάσει το ρόστερ απο παίκτες του ΟΦΗ που δεν υπολογίζονται και ο Λιθουανός να δουλέψει απερίσπαστος με τους παίκτες που υπολογίζει. Επίσης υπάρχουν ποδοσφαιριστές όπως ο Γρίβας που παραμένει ερωτηματικό το αν θα μείνει η όχι στην ομάδα αν και το πιθανότερο είναι να ταξιδέψει για την Ολλανδία και εκεί να κριθεί.

Το ρόστερ του ΟΦΗ λίγο πριν κλείσουμε τον Ιούνιο παραμένει μεγάλο και πρέπει να μικρύνει αρκετά προκειμένου όπως προαναφέραμε στο αεροπλάνο για την χώρα της “Τουλίπας” να μπουν αυτοί που πρέπει ώστε να μην πάει ο ΟΦΗ υπέρβαρος αγωνιστικά στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.