Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ά. Κουράκης: «Να δώσουμε μία ακόμη χαρά στον κόσμο του Κρουσώνα»

Ο ΠΑΟΚ προετοιμάζεται πυρετωδώς για τον πρώτο και σπουδαίο αγώνα της χρονιάς, το οποίο και θα κρίνει τον τίτλο του Super Cup απέναντι στον ΠΟΑ. Διαβάστε τι δήλωσε ενόψει του τελικού στο Ασήμι, ο πρώτος σκόρερ των Κρουσανιωτών κατά την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο, Άκης Κουράκης.

Με όλα του τα όπλα θα καταφθάσει στο Ασήμι ο ΠΑΟ Κρουσώνα, για τον τελικό του Super Cup με τον ΠΟΑ, ένα παιχνίδι που θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε σε ζωντανή μετάδοση το απόγευμα της Παρασκευής (25/8, 17:30) από το Primesport.gr.

Για τον σπουδαίο αυτό αγώνα μίλησε στο Primesport.gr ο ηγέτης της επίθεσης του ΠΑΟΚ, Άκης Κουράκης δηλώνοντας ότι: «Είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι, το πρώτο επίσημο της χρονιάς. Εμείς μετά από αρκετό χρόνο προετοιμασίας, είμαστε έτοιμοι να δώσουμε μπροστά στον κόσμο μας, ένα πρώτο παιχνίδι στο οποίο κρίνεται ένας τίτλος, ένας σημαντικός τίτλος, τον οποίο θέλουμε να κάνουμε δικό μας. Μετά την επιτυχημένη περσινή χρονιά, με την κατάκτηση του Κυπέλλου, θέλουμε ξανά να δώσουμε χαρά στον κόσμο του Κρουσώνα, απέναντι μας ωστόσο είναι ένας δύσκολος αντίπαλος, ο οποίος έχει ενισχυθεί και βρίσκεται πλέον σε παραπάνω κατηγορία. Υπάρχει σεβασμός για τον ΠΟΑ, αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και πιστεύω ότι αν είμαστε αυτοί που πρέπει, θα έχουμε αρκετές πιθανότητες να κατακτήσουμε τον τίτλο.»