Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Έκανε… ποδαρικό στην κορυφή η Νεάπολη!

Την μοναξιά της κορυφής απολαμβάνει η Νεάπολη μετά και την μεγάλη νίκη στο ντέρμπι πρωτοπόρων και… μέχρι πρότινος αήττητων, απέναντι στην Νίκη Σητείας με σκορ 2-1, το μεσημέρι του Σαββάτου στο κατάμεστο από πλήθος κόσμου « Περικλής Μελιδονιώτης».

Του Μάνου Κασαπάκη 

Καλύτερο «ποδαρικό» στο 2024 δεν θα μπορούσε να πετύχει η ΑΕΝ, αφού συνέχισε με τον τρόπο αυτό να έχει το απόλυτο νικών με 10 νίκες σε 10 αναμετρήσεις, με το τρίποντο να προέρχεται κόντρα στον έτερο αντίπαλο για το πρωτάθλημα της Νίκη Σητείας, μια ισχυρή και καλοδουλεμένη ομάδα.

Το συγκρότημα του Αντώνη Γιαννακάκη μπήκε στο γήπεδο με το «πόδι στο γκάζι» χωρίς να επηρεαστεί από την διακοπή των γιορτών και βρέθηκε γρήγορα-γρήγορα μπροστά στο σκορ με αέρα δυο τερμάτων (2-0) με τον Καλλιμάνη να πετυχαίνει και τα δύο γκολ των γηπεδούχων.

Στην επανάληψη η Νίκη επέστρεψε στο ματς όταν μείωσε σε 2-1 χωρίς ωστόσο να καταφέρνει να ανατρέπει την κατάσταση.

Η Νεάπολη μετά και την επιτυχία της αυτή βλέπει πλέον την συνέχεια με άλλο μάτι, έχοντας πλέον και το +3 από τον μεγάλο διώκτη για το πρωτάθλημα ΕΠΣ Λασιθίου.

Μια Νέαπολη που διαθέτει μια εξαιρετικά αξιόλογη διοίκηση με ανθρώπους που βρίσκονται έμπρακτα κοντά στους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο από την πρώτη στιγμή και δεν έχει να ζηλέψει κάτι από ομάδες παραπάνω κατηγοριών.

Η συνέχεια της χρονιάς είναι δύσκολη και άπαντες στο στρατόπεδο της ΑΕΝ δεν εφησυχάζονται και θέλουν με τον ίδιο ζήλο και αποφασιστικότητα να συνεχίσουν μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος να διεκδικήσουν το καλύτερο δυνατό και να επαναφέρουν την ομάδα γιατί όχι και στην Γ’ Εθνική κατηγορία.