Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Έμεινε “ζωντανός” για τα πλέϊ οφ ο Ατρόμητος, καρφωμένος στον πάτο ο Ιωνικός (2-0)

Ένα τραγικό λάθος στην άμυνα του Ιωνικού, στο ξεκίνημα της αναμέτρησης (2΄) έδωσε την ευκαιρτία στον Ατρόμητο να μπει στο ματς με γκολ… από τα αποδυτήρια. Ο Κιάρτανσον έκλεψε από τον Τσιμπσάχ, ο οποίος αναγκάστηκε να τον ανατρέψει στην περιοχή κι αμέσως ο Παπαδόπουλος υπέδειξε το πέναλτι κι απέβαλλε με κόκκινη κάρτα τον παίκτη του Ιωνικού. Ο Κιάρτανσον ήταν ψύχραιμος και έκανε το 1-0.

Παίζοντας από νωρίς με παίκτη παραπάνω ο Ατρόμητος επέβαλλε το ρυθμό του και προσπάθησε να «κλειδώσει» τη νίκη του πετυχαίνοντας ένα δεύτερο γκολ. Η ομάδα του Κρις Κόουλμαν έχασε αρκετές ευκαιρίες, ωστόσο, μπήκε στ΄ αποδυτήρια με το υπέρ της 1-0.

Στο 21΄ η κεφαλιά του Κιάρτανσον έφυγε άουτ, την ίδια εξέλιξη είχε και το σουτ του Κεσχρίντα στο 28΄, ενώ στο 33΄ ο Κιάρτανσον «εκτέλεσε» αμέσως μετά την πάσα του Ροτάριου, αλλά ο Χουτεσιώτης απέκρουσε εξ επαφής σε κόρνερ.

 
Η εικόνα του ματς δεν άλλαξε ούτε στο β΄ μέρος, με τον Ατρόμητο να προσπαθεί να σκοράρει για να απλοποιήσει τα πράγματα και τον Ιωνικό ν΄ αμύνεται και να ψάχνει μια καλή αντεπίθεση για να ισοφαρίσει.

Οι γηπεδούχοι βρήκαν τελικά το γκολ που έψαχναν στο 59΄. Ο Ρομπάιγ με ωραίο τακουνάκι βρήκε τον Ντε Μποκ, αυτός έκανε την παράλληλη πάσα στην περιοχή και ο Ροτάριου σε άδεια εστία δεν είχε κανένα πρόβλημα για να «γράψει» το 2-0.

Ο ρυθμός του ματς έπεσε στη συνέχεια, με τον Ατρόμητο να φτάνει πολύ εύκολα στην 6η εφετινή του νίκη στο πρωτάθλημα, την ώρα που ο ουραγός Ιωνικός γνώρισε την 11η ήττα του σε 17 αγώνες!

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κρις Κόουλμαν): Μάριτς, Ντε Μποκ, Κεσχρίντα, Χατζηϊσαίας, Στρούγγης, Γκονζάλες, Φριντζόνσον (79΄ Οικονομίδης), Έρλινγκμαρκ, Ροτάριου (79΄ Κλωναρίδης), Κιάρτανσον (74΄ Τζαβίδας), Ρομπάιγ (85΄ Τζοβάρας)

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης, Σόουζα, Τσίμπσαχ, Βαλεριάνος, Μύγας (79΄ Ελευθεριάδης), Τσιγκρίνσκι, Ρομαό, Λοβέρα (29΄ Κάνιας), Σάκιτς, Άοσμαν (55΄ Φαντιγκά), Μάντζης

Πηγή: onsports