Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ένας Κρητικός… στο στόχαστρο της Μίλαν

Ο Κρητικός ποδοσφαιριστής φαίνεται να βρίσκεται στο στόχαστρο των «Ροσονέρι»

Στα «ραντάρ» της Μίλαν βρίσκεται σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, με τον ΠΑΟΚ να τον αξιώνει στα 10 εκατ. ευρώ!

«Σειρήνες» από Ιταλία για τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη!
Όπως αναφέρει ο έγκριτος δημοσιογράφος, Τζανλούκα Ντι Μάρτζο, η Μίλαν ενδιαφέρεται για την απόκτηση του 19χρονου κεντρικού αμυντικού του ΠΑΟΚ, μπαίνοντας στην κούρσα της διεκδίκησης του η οποία άνοιξε μετά την κλήση του στην Εθνική ομάδα αλλά και τις εντυπωσιακές εμφανίσεις του την περασμένη σεζόν!

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Κουλιεράκης βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα των «ροσονέρι» ωστόσο η περίπτωση του είναι αρκετά δύσκολη με τον ΠΑΟΚ να ζητά ένα ποσό κοντά στα 10 εκατ. ευρώ για να τον παραχωρήσει.
Θυμίζουμε ότι η Μίλαν δεν είναι πρώτη φορά που ενδιαφέρεται για κάποιον ποδοσφαιριστή του «δικεφάλου του βορρά» αφού τον Φεβρουάριο του 2023, είχε προσπαθήσει να αποσπάσει τη θετική απάντηση του Γιάννη Κωνσταντέλια προκειμένου να τον ντύσει στα «ροσονέρι».
Ο Κουλιεράκης με τη φανέλα του ΠΑΟΚ έχει καταγράψει 33 συμμετοχές βρίσκοντας δύο φορές τον δρόμο προς τα δίχτυα, ενώ έχει μοιράσει και μια ασίστ.

Πηγή: sport-fm.gr