Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Έντονο ενδιαφέρον του Γιούχτα για τον Μανώλη Φαζό

Μετά τον Νοικοκυράκη που αν όλα πάνε καλά θα αποτελέσει όπως όλα δείχνουν την πρώτη μεταγραφή του Γιούχτα σε επίπεδο Super League 2 , η ομάδα των Αρχανών βρίσκεται όπως έχει γράψει εδώ και μέρες το Primesport.gr σε προχωρημένες επαφές και με άλλους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους για την ενίσχυση της ομάδας σε όλες τις γραμμές. 

Πάνω σε αυτό το κομμάτι σύμφωνα με πληροφορίες του Primesport.gr oι άνθρωποι του Γιούχτα είναι σε προχωρημένες επαφές με τον Ηρακλειώτη κεντρικό αμυντικό Μανώλη Φαζό που έμεινε ελεύθερος από την Προοδευτική το καλοκαίρι και αναζητά το νέο σταθμό της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

Ο Φαζός στα 28του χρόνια έχει σημαντικές ποδοσφαιρικές εμπειρίες από το πρωτάθλημα της Super League 2 έχοντας παίξει σε ομάδες με πρωταγωνιστικό ρόλο όπως ο Ιωνικόςι η Ξάνθη  και ο Ολυμπιακός Βόλου και σίγουρα μπορεί να βοηθήσει σε μια θέση όπου δεδομένα ο Γιούχτας θα αποκτήσει παραπάνω από ένα παίκτη.

Με τον Φαζό τις επόμενες ώρες αναμένεται να γίνουν οι τελικές συζητήσεις και σε αυτές θα ξεκαθαρίσει οριστικά αν ο σκληροτράχηλος κεντρικός αμυντικός επιστρέψει στο Ηράκλειο μετά από 5 χρόνια για να φορέσει τη φανέλα του Γιούχτα.