Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Έρχεται χωρίς Μιράντα στην Κρήτη η Νίκη Βόλου

Ένα απρόοπτο διαμόρφωσε διαφορετικά την αποστολή της Νίκης Βόλου για το παιχνίδι της Κυριακής 09/10 με αντίπαλο τον ΑΟ Αγίου Νικολάου στην Κρήτη, για την τέταρτη φάση του κυπέλλου Ελλάδας, αφού οι «κυανόλευκοι» αναχώρησαν από το μεσημέρι της Παρασκευής χωρίς τον Χοσέτε Μιράντα να τους ακολουθεί.

20 ποδοσφαιριστές μαζί με το τεχνικό επιτελείο απαρτίζουν την αποστολή της Νίκης Βόλου, αλλά ο Μιράντα έμεινε πίσω, καθώς στην προπόνηση της περασμένης Τετάρτης ένιωσε ενοχλήσεις που δεν του επέτρεπαν να ακολουθήσει το προπονητικό πρόγραμμα. Αναγκαστικά δεν υπολογίζεται για το παιχνίδι κυπέλλου, ενώ αναμενόταν να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις (μαγνητική) για το μέγεθος της ζημιάς αφού οι πρώτες εκτιμήσεις δείχνουν ότι έχει υποστεί θλάση. Πρόκειται ωστόσο για θλάση α’ βαθμού και βάσει των πρώτων εκτιμήσεων ο διεθνής με την ομάδα της Ισημερινής Γουινέας θα μείνει εκτός δράσης για 10 περίπου ημέρες.

Για λόγους τακτικής, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση μένουν εκτός οι Τζιώρας, Μιλούνοβιτς, Γρομητσάρης και Μισυρλής. Οπότε την αποστολή της Νίκης Βόλου αποτελούν οι Μπάγιτς, Μπουργάνης, Τοπαλίδης, Κάσσος, Δημητρίου, Αναστασίου, Λογαράς, Δεληζήσης, Ανδρέου, Κριμιτζάς, Κυριακίδης, Παναγιωτίδης, Τσουκαλάς, Γαβριηλίδης, Μορέιρα, Ολαϊζόλα, Ροχάνο, Σιαφά, Μπάλλας και Μέτσε.

Αξίζει να υπενθυμιστεί ότι η προετοιμασία της Νίκης Βόλου ολοκληρώνεται με προπόνηση  στο γήπεδο του αντιπάλου της, το Σάββατο.

 

Πηγή: magnesianews.gr