Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Έρχονται μεγάλες αλλαγές στον Αετό Ανωγείων

To επόμενο διάστημα θα συνεδριάσει το συμβούλιο του Αετού προκειμένου να γίνει ο απολογισμός της χρονιάς και να συζητηθούν θέματα για την επόμενη μέρα του συλλόγου, η οποία προμηνύεται με τεράστιο ενδιαφέρον.

Συγκεκριμένα θα ανοίξει η κουβέντα για κάποιες αλλαγές που θα γίνουν στο συμβούλιο όσον αφορά την στελέχωση του, τη νέα χρονιά με κάποια ονόματα Ανωγειανών που βρίσκονται εκτός ομάδας τη δεδομένη στιγμή αλλά παρακολουθούν τις εξελίξεις γύρω από αυτή.

Στόχος είναι για να σχεδιαστεί η λειτουργία της ομάδας σε συνδυασμό με την ολική ανακαίνιση που έχει ξεκινήσει στο γήπεδο και με τις νέες αθλητικές δραστηριότητες που θα μπορούν να αναπτυχθούν στις νέες εγκαταστάσεις όταν θα είναι έτοιμες.

Πέρα από το ποδοσφαιρικό τμήμα που υπάρχει ήδη, οι άνθρωποι του Αετού θέλουν να επεκτείνουν τις εγκαταστάσεις και υποδομές του συλλόγου, δημιουργώντας γήπεδα τένις, μπάσκετ, βόλεϊ, γυμναστήριο και χώρους για αθλήματα του στίβου, όπως και ένα σημείο που θα μπορεί ο καθένας να χαλαρώνει πριν ή μετά την άσκηση του (καφέ).