Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

«Έστω και ένας αξιωματούχος να έχει αποπειραθεί να στοιχηματίσει είναι υποβιβασμός»

Ο Χάρης Γρηγορίου μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και επεσήμανε στην αυστηρότητα των ποινών που είναι σε ισχύ σχετικά με το θέμα του κυκλώματος παράνομου στοιχηματισμού.

Την αυστηρότητα των ποινών που προβλέπονται από τους κανονισμούς που είναι σε ισχύ επεσήμανε ο Χάρης Γρηγορίου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 συζητώντας στον «αέρα» με τον Κυριάκο Θωμαϊδη για το μέγα ζήτημα του κυκλώματος του παράνομου στοιχηματισμού.

Ο γνωστός νομικός ανέφερε ότι προβλέπεται ο υποβιβασμός μιας ομάδας ακόμη και ένας αξιωματούχος της να έχει αποπειραθεί να στοιχηματίσει.«Ισχύει ακόμη και ένας αξιωματούχος της ομάδας, γενικός αρχηγός, φροντιστής, έχει στοιχηματίσει σε αυτή την ομάδα, η ομάδα υποβιβάζεται.
Εάν έχει στοιχηματίσει, και ακόμη και να μην έχει πετύχει το στοίχημα. Εάν πετύχει έχουμε τριπλασιασμό και δεκαπλασιασμό ποινών. Ακόμη και η απόπειρα, δηλαδή, τιμωρείται»
, ανέφερε.

«Γίνεται μια προσπάθεια να ειπωθεί κάτι διαφορετικό και δεν είναι καλό αυτό. Είναι αυστηρο το πλαίσιο αλλά αυτό ισχύει», σχολίασε ο Κυριάκος Θωμαϊδης. «Εφόσον αξιωματούχος αγώνα είναι επιλογή του προέδρου και της διοίκησης κάπου υπάρχει μια εσωτερικότητα σε αυτή την ιστορία. Υπάρχει μια ευθύνη. Είναι αυστηρό και αυτό αλλά ισχύει», πρόσθεσε ο Χάρης Γρηγορίου.

 

ΠΗΓΗ: SPORT-FM.GR