Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Έφερε τούμπα το ματς και πανηγύρισε νέα νίκη ο Ανθεστίων (3-1)

Ο Ανθεστίων πέτυχε μία ακόμα μεγάλη νίκη μέσα στη σεζόν επικρατώντας με 3-1 του Εργοτέλη στην έδρα του για την 23η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ.

Παρότι βρέθηκε μόλις στο 2ο λεπτό πίσω στο σκορ, η ομάδα του Βασίλη Πλεσίτη έφερε τούμπα το ματς πριν την λήξη του ημιχρόνου και με τον Σεραφειμίδη έγραψε το τελικό 3-1 στο 79′.

Ξεκίνημα στο παιχνίδι και στο 2ο μόλις λεπτό ο Εργοτέλης παίρνει το προβάδισμα, όταν μετά από πάσα του Σκούφου ο Κουτάντος έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του.

Πριν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης, οι φιλοξενούμενοι έχασαν σπουδαίες ευκαιρίες με τους Σαμπροβαλάκης και Κουτάντο να εκμεταλλεύονται το μουδιασμένο ξεκίνημα του Ανθεστίωνα στο ματς και κατ’ επέκταση της άμυνας του, αστοχώντας από ευνοϊκή θέση.

Ο Ανθεστίων ωστόσο βρήκε τα πατήματα του δευτερόλεπτα μετά και με τον Χατζάκη ισοφάρισε σε 1-1 στο 10′ με δυνατό σουτ νικώντας τον Μιράσι.

Στο 37′ η ομάδα του Θραψανού πέτυχε την ολική ανατροπή στον αγώνα με τον Λυδάκη να πλασάρει εύστοχα για το 2-1, προλαβαίνοντας εκ νέου τον Εργοτέλη, που απώλεσε νέα ευκαιρία με τον Σαμπροβαλάκη για να ανακτήσει το προβάδισμα.

Στο δεύτερο μέρος ο Ανθεστίων επέβαλε την κυριαρχία του στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς ωστόσο να βρει ένα γκολ που θα του πρόσφερε ένα ασφαλές προβάδισμα από την αρχή.

Το τρίτο γκολ για το “πιθάρι” ωστόσο ήρθε από την “άσπρη βούλα” με τον Σεραφειμίδη να κερδίζει το πέναλτι μετά από μαρκάρισμα του Τσέρου, με τον ίδιο να αναλαμβάνει την εκτέλεση για να διαμορφώσει το τελικό 3-1 στο 79′.

Στα αξιοσημείωτα του παιχνιδιού η είσοδος του νεαρού Γιάννη Κοντάκη στον αγωνιστικό χώρο, ο οποίος έκανε και το ντεμπούτο του με την φανέλα του Ανθεστίωνα.

Ανθεστίων: Κασσωτάκης, Σαριδάκης, Δρακάκης, Πλαϊτάκης, Κουρίνος (88′ Κοντάκης), Λυδάκης (80′ Μελαδάκης), Χότζα (80′ Γιούγκα) , Στρατάκης, Χατζάκης (65′ Χρηστάκης), Σεραφειμίδης, Μπερνίκου