Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Έφτασε στο Ηράκλειο η αποστολή της Εθνικής Γυναικών – Οι δηλώσεις Κατηκαρίδη και Σιδηρά

Στο Ηράκλειο βρίσκεται από το μεσημέρι της Δευτέρας η Εθνικής μας ομάδα ποδοσφαίρου Γυναικών, ενόψει των αναμετρήσεων την αντίστοιχη της Ουκρανίας στις 27 και 31 Οκτωβρίου.

Επί κρητικού εδάφους και συγκεκριμένα στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο θα πραγματοποιήσει την προετοιμασία της η Εθνικής μας ομάδα ποδοσφαίρου Γυναικών, για τις δύο αναμετρήσεις που έχει με την Ουκρανία στις 27 και 31 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο του Women’s Nations League στο γήπεδο “Θ. Βαρδινογιάννης”.

Ο προπονητής της ομάδας Αλεξανδρος Κατηκαρίδης δεν έκρυψε τη χαρά του για το ότι οι αγώνες αυτοί θα γίνουν στο Ηράκλειο, λέγοντας: “Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε στο φιλόξενο Ηράκλειο που αγαπάει το γυναικείο ποδόσφαιρο. Περιμένουμε να ανταποκριθεί ο κόσμος και να δείξει την αγάπη του.

Οι αγώνες που έχουμε είναι εκ των πραγμάτων δύσκολοι, αυτό που περιμένω να δω από τις παίκτριές μας είναι συγκέντρωση, πειθαρχία στο αγωνιστικό πλάνο που θα έχουμε. Εφόσον υπάρχει αυτό δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι σαν ομάδα. Οι αντίπαλοί μας είναι ισχυροί, αλλά και εμείς πρέπει να αποδείξουμε πως είμαστε εξίσου ισχυροί”.

Η Δανάη Σιδηρά επιστρέφει και πάλι στον τόπο της, αυτή τη φορά ως παίκτρια της Εθνικής, γεγονός που την χαροποιεί ιδιαίτερα: “Είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι εδώ με την Εθνική ομάδα. Είναι τιμή και χαρά να εκπροσωπώ την Κρήτη, αλλά και ολόκληρη την Ελλάδα. Έχουμε να δώσουμε δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια που όμως έχουμε πλάνο και στόχο, πειθαρχία και συγκέντρωση και με αυτά θα πάμε και στα δύο παιχνίδια να πάρουμε θετικά αποτελέσματα”.

Παράλληλα για τη συμπαράσταση που χρειάζεται η ομάδα από τον κόσμο του Ηράκλειου, η κρητικιά παίκτρια υπογράμμισε: “Είμαι σίγουρη πως ο κόσμος της Κρήτης και ένα παραπάνω ο κόσμος του Ηρακλείου θα δώσει βροντερό παρόν στα παιχνίδια και θα είναι δίπλα μας, γιατί χρειαζόμαστε τη στήριξή του”.

ΠΗΓΗ: CRETA 24.GR

Δείτε φωτογραφίες από την άφιξη της Εθνικής στο Ηράκλειο