Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Έφυγε αλώβητος από το Κερατσίνι ο Γιούχτας!

Ο Γιούχτας έφυγε αλώβητος από την έδρα του Κερατσινίου μετά το τελικό 0-0 για την 9η αγωνιστική του 5ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα του Νίκου Σουργιά σπατάλησε σημαντικές ευκαιρίες και είχε δοκάρι με τον Αζίζι στο πρώτο μέρος, αλλά δεν κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Σε καλή μέρα ο Χρήστου δεν άφησε για δεύτερο παιχνίδι την εστία του να παραβιαστεί, έχοντας απαντήσεις σε όλες τις ευκαιρίες του Κερατσινίου με κύριο εκφραστή τον Μουκίδη.

Ξεκίνημα στο ματς με τον Γιαλούση να απειλεί με εκτέλεση φάουλ στο 14′, με τον Καπούταγλη να μπλοκάρει σταθερά.

Στη συνέχεια το Κερατσίνι, πήρε την κατοχή της μπάλας αλλά δεν μπόρεσε να φτάσει με αξιώσεις στην περιοχή του Χρήστου. Στο 35′ ο Αζίζι έχασε μεγάλη ευκαιρία για να βάλει μπροστά στο σκορ τον Γιούχτα, στέλνοντας τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι με σουτ εντός περιοχής.

Στιγμές αργότερα ήρθε η πρώτη απειλή για το Κερατσίνι, με τον Μενδρινό να σεντράρει και τον Μουκίδη να παίρνει την κεφαλιά, αναγκάζοντας τον Χρήστου σε απόκρουση στο 38′. Αυτή ήταν και η τελευταία καλή φάση του πρώτου μέρους.

Τα πρώτα λεπτά του δευτέρου μέρους κύλησαν χωρίς φάσεις μπροστά στις δύο εστίες.

Στο 72′ ο Μουκίδης είδε τον Χρήστου να τον σταματά με εντυπωσιακή απόκρουση στο σουτ που επιχείρησε.

Δύο λεπτά αργότερα ο Γιούχτας διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι σε ανατροπή του Δωματά μέσα στην περιοχή, όμως ο ρέφερι ζήτησε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Στα εναπομείναντα λεπτά τίποτα δεν άλλαξε με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να μοιραστούν από έναν βαθμό στο Κερατσίνι.

Κερατσίνι (Φώτης Θανέλλας): Καπούταγλης, Παππός, Νταγκουνάκης, Δουμούρας, Ματόντο, Μουκίδης, Ντουνιάς, Χαρίτος, Καλαμβόκης, Μενδρινός, Μαχμουτάι

Γιούχτας (Νίκος Σουργιάς): Χρήστου, Ψαρράς, Τζανής, Δωματάς (74′ Κόκκινος), Αργκιλέσι, Νύκταρης, Ροβίθης, Αζίζι , Γελαδάρης, Γιαλούσης, Πλουσής