Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Έφυγε με το διπλό από το Μαρτινέγκο η Φαιστός, 1-3 τα Κανάρια

Η Φαιστός πήρε την πρώτη της νίκη μέσα στο Μαρτινέγκο, επικρατώντας 1-3 των Καναριών για την 2η αγωνιστική του 2ου Ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ.

Εκμεταλλευόμενη τις συγκυρίες, η ομάδα του Γιάννη Νικολιδάκη, πήρε την πρώτη της νίκη μέσα στη σεζόν, επικρατώντας 3-1 των Καναριών εκτός έδρας.

Η φάση που σηματοδότησε το ματς συνέβη στο 41ο λεπτό με τον Γρηγοράκη να παίρνει την κεφαλιά και τον Φαϊτάκη να σταματά την μπάλα με το χέρι πάνω στη γραμμή και να αποβάλλεται. Η Φαιστός έτσι άνοιξε το σκορ από τα 11 βήματα και ανεβάζοντας την απόδοση της στην επανάληψη έφτασε σε μία άνετη νίκη.

Στο 1ο μόλις λεπτό ο Φαϊτάκης απείλησε τον Σταυρουλάκη με κεφαλιά, με τον τερματοφύλακα της Φαιστού να λέει “όχι” κρατώντας το μηδέν.

Λίγα λεπτά πριν τη λήξη του πρώτου μέρους, πραγματοποιήθηκε η φάση που σηματοδότησε τον αγώνα, με τον Φαϊτάκη ενστικτωδώς να βγάζει τη μπάλα πάνω στη γραμμή με το χέρι, ο νεαρός αμυντικός των Καναριών αποβλήθηκε και ο Φραγκιαδάκη που ανέλαβε να εκτελέσει την εσχάτη των ποινών, νίκησε τον Καλεμάσι από τα 11 βήματα για το 1-0.

Εκμεταλλευόμενη και το αριθμητικό της πλεονέκτημα, όπως και τα λάθη της άμυνας των Καναριών, η Φαιστός έφτασε το σκορ στο 0-3 κλειδώνοντας ουσιαστικά και την πρώτη της νίκη.

Στο 50′ ο Παπαδάκης Αντώνης εκτέλεσε κόρνερ και ο Παπαδάκης Στέλιος με κεφαλιά έγραψε το 0-2, ενώ γρήγορα-γρήγορα οι παίκτες του Γιάννη Νικολιδάκη κατάφεραν να πετύχουν και ένα τρίτο τέρμα.

Συγκεκριμένα ο Στέλιος Παπαδάκης εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Καλεμάσι, με τη μπάλα να φεύγει από τα χέρια του νεαρού τερματοφύλακα των γηπεδούχων και με ένα απλό άγγιγμα την έστειλε στα δίχτυα.

Παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκαν παραπάνω από ένα ημίχρονο με παίκτη λιγότερα, τα Κανάρια κατάφεραν πετύχουν το γκολ της τιμής με έξοχη ενέργεια του Ψυχαράκη από δεξιά για το τελικό 1-3 στο 69′.

Κανάρια: Καλεμάσι, Βασιλειάδης, Φαϊτάκης, Παρασύρης, Μπατσελί Παναγιωτάκης, Φθενάκης (62′ Ψυχαράκης), Βιδάκης (46′ Ντολάνι), Καρπαθάκης (62′ Τοψής), Χότζα (70′ Μαρντάρε), Κοζορώνης (46′ Ξυλούρης)

Φαιστός: Σταυρουλάκης, Κιούπι, Καραπαζαρλής, Ρουκουνάκης, Παπαδάκης, Σκαντζάκης, Παπαδάκης, Φραγκιαδάκης, Γρηγοράκης, Καρταλιανάκης, Άλλα