Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ήταν σοβαρός στην επανάληψη και προκρίθηκε ο Αλμυρός

Η Ελασσόνα έβαλε δύσκολα για ένα ημίχρονο στον Αλμυρό, προηγούμενη με 1-0 χάρη στο γκολ του Κουκούλη από το 3ο λεπτο, ωστόσο ο Αλμυρός με αποφασιστική εμφάνιση στο δεύτερο μέρος πήρε τη νίκη πρόκριση με 3-1 και το εισιτήριο για την 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Η ομάδα του Νίκου Φώλλα πάγωσε το Γάζι, με τον Κουκούλη ωστόσο στο υπόλοιπο παιχνίδι δεν μπόρεσε να βρεθεί με αξιώσεις στην εστία του Χανιωτάκη, ο οποίος είχε στην κυριολεξία ρόλο θεατή.

Αντίθετα με τον γκολκίπερ του ΠΟ Ελασσόνας, Γκουτζουρέλα που πραγματοποίησε σημαντικές επεμβάσεις, με κύρια απειλή τον Νίκο Κατσικοκέρη, ο οποίος αν και έψαξε ουκ ολίγες στιγμές το γκολ στην αναμέτρηση δεν μπόρεσε να το βρει ποτέ.

Εν αντιθέσει με τον Γκέτσι ο οποίος στο 57′ έβαλε ξανά την ομάδα του Γαζίου στο ματς, ενώ η ολική ανατροπή ήρθε στο 65′ όταν ο Μπουρσέλης έπειτα από κάθετη πάσα του Λεόν πλάσαρε με το αριστερό για να ανατρέψει το σκορ για το 2-1.

Η Ελασσόνα έδειχνε να τα έχει χαμένα στο δεύτερο μέρος, γεγονός που εκμεταλλεύτηκε στο έπακρον ο Αλμυρός, ο οποίος με τον Φραγκουλάκη να σκοράρει από την “άσπρη βούλα” έγραψε το 3-1 και όρισε ως τυπική διαδικασία τα εναπομείναντα λεπτά.

Στο 92′ ο Αντωνίου έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 4-1, όπως κι ο Λεόν στο 80′ με το σουτ του να καταλήγει στο αριστερό δοκάρι της Ελασσόνας.

Το ματς:

1′ Σέντρα στο ματς!

3′ Ο Κοντοθανάσης εκτέλεσε κόρνερ απευθείας, ο Χανιωτάκης απέκρουσε και στην επαναφορά ο Κουκούλης με την βοήθεια του δοκαριού άνοιξε το σκορ για την ομάδα της Λάρισας!

5′ Ο Φραγκουλάκης προσπάθησε να ισοφαρίσει με εκτέλεση φάουλ, η οποία κατέληξε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Γκουτζουρέλα.

18′ Μεγάλη ευκαιρία που χάνει ο Κατσικοκέρης για τον Αλμυρό! Ο σέντερ φορ δεν μπόρεσε να κρεμάσει τον Γκουτζουρέλα σε τετ-α-τετ με την μπάλα να περνά πάνω από τα δοκάρια.

30′ Ανεπανάληπτο νέο τετ-α-τετ χάνει και πάλι ο Κατσικοκέρης, με τον Γκουτζουρέλα να του αρνείται το γκολ, αποκρούοντας με τα πόδια.

32΄Μετά την μπαλιά στην καρδιά της άμυνας του Φραγκουλάκη, ο Κατσικοκέρης σκοράρει, όμως το γκολ ακυρώνεται για οφσάιντ.

35΄ Ο Μπουρσέλης μπήκε στην μεγάλη περιοχή από δεξιά πλασάρει αλλά απέκρουσε με διπλή προσπάθεια ο τερματοφύλακας της Ελασσόνας.Ωραίο σουτ από τον Κατσικοκέρη, λίγο έλειψε να νικήσει τον κίπερ των φιλοξενούμενων.

38΄ Ωραίο σουτ από τον Κατσικοκέρη, λίγο έλειψε να νικήσει τον κίπερ των φιλοξενούμενων.

42΄Νέα εκτέλεση φάουλ από τον Φραγκουλάκη, μπλοκάρει σταθερά ο Γκουτζουρέλας.

44′ Πάσα του Πατινιώτη στον Φραγκουλάκη πιάνει ένα δυνατό μακρινό σουτ με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ.

45′ Τέλος στο πρώτο μέρος.

46′ Έναρξη στο δεύτερο μέρος.

49′ Έντονες διαμαρτυρίες από τον Αλμυρό για πέναλτι σε μαρκάρισμα στον Κατσικοκέρη μέσα στην περιοχή.

55′ O Αλμυρός έχει την κατοχή, ψάχνει να βρει τους διαδρόμους προς την αντίπαλη εστία, χωρίς αποτέλεσμα έως τώρα.

57′ Γκοοοοοοολ για τον Αλμυρό! Εξαιρετική ενέργεια του Γκέτσι και πλασέ από δύσκολη γωνία για το 1-1 του Αλμυρού!

65′ ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΛ ο Αλμυρός γυρνάει το ματς! Ο Μπουρσέλης πέρασε μέσα στην περιοχή και από πλάγια θέση νίκησε τον Γκουρουτζέλα για το 2-1. Ανατροπή για τους “Οράνιε”.

68′ Πέναλτι για τον Αλμυρό!

69′ O Φραγκουλάκης εκτελεί εύστοχα για το 3-1!

83΄Σέντρα από τον Φραγκουλάκη, στον Λεόν ο οποίος πιάνει το μονοκόμματο σουτ, με την μπάλα να κοντράρει σε αμυντικό της Ελασσόνας και να καταλήγει στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Γκουτζουρέλα.

92′ Χαμένο τετ-α-τετ του Αντωνίου.

94′ Τέλος στο ματς!

Αλμυρός (Μανώλης Παπαματθαιάκης): Χανιωτάκης, Πατινιώτης, Ντιονίσιο (62′ Αγαπάκης), Ν’ Γκουέμ, Μάγκας, Φραγκουλάκης, Νικολάου, Γκέτσι (90′ Χαϊντίνι), Πιερτζιακόμι (90′ Βαρβεράκης), Μπουρσέλης (74′ Αντωνίου), Κατσικοκέρης.

ΠΟ Ελασσόνας (Νίκος Φώλλας): Γκουτζουρέλας, Κακάμης, Νταμπώσης, Ντουλάι, Λαγός, Κοντοθανάσης, Γκαμπέτας (76′ Βλαχάκης), Σουγλής, Μούλτσιας (81′ Κουρδής), Κουκούλης (58′ Καραγκούνης), Ιγγλέζος (58′ Καραμούλας)

Το LIVE: