Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ήττα από τον Παναθηναϊκό για την Κ17

Παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε, η Κ17 του ΟΦΗ ηττήθηκε με σκορ 1-4 από την αντίστοιχη του Παναθηναϊκού στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της 1ης φάσης του Α’ ομίλου του πρωταθλήματος Super League K17.

H ομάδα του ΟΦΗ  άνοιξε το σκορ στο 25ο λεπτό, με τον Τσερεβελάκη να συνεργάζεται ωραία με τον Γκιαουράκη και τον τελευταίο να πλασάρει εκτός περιοχής, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Αποστολάκη για το 1-0.

Στο 35’ ο ΟΦΗ έχασε την ευκαιρία να πετύχει και δεύτερο γκολ, με το σουτ του Πατηράκη να σταματά στο δοκάρι, με τον Παναθηναϊκό να βγαίνει στην αντεπίθεση και να ισοφαρίζει με τον Ρομάνο.

Στο 40’ ο Κοζανίδης βρέθηκε τετ α τετ με τον Αποστολάκη, δεν κατάφερε όμως να τον νικήσει, ενώ δευτερόλεπτα αργότερα, οι «πράσινοι» κέρδισαν πέναλτι. Την εκτέλεσή του ανέλαβε ο Ρομάνο, ο οποίος ευστόχησε από την «άσπρη βούλα» για το 1-2.

Στο 50ο λεπτό ο Γεωργουλάκης έκανε το 1-3 για τους φιλοξενούμενους, με τον Τσέλιο να διαμορφώνει το τελικό 1-4 στο 55’.

ΟΦΗ: Μαθιουδάκης, Βιδιαδάκης, Μπλίντο (70’ Χαραλάμπης), Κωνσταντακόπουλος (60’ Πορτοκαλλίδης), Νοικοκυράκης, Ντάγια (70’ Τσελεγγίδης), Τακάκης, Τσερεβελάκης (65’ Καστελλιανάκης), Γκιαουράκης, Πατηράκης, Κοζανίδης (60’ Καλαϊτζάκης).