Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ήττα για την Κ19 του Γιούχτα απέναντι στο Αιγάλεω (1-2)

Την ήττα με σκορ 1-2 δέχτηκε η Κ19 του Γιούχτα απ’ το Αιγάλεω στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2.
 
Η Κ19 του Γιούχτα έκανε μια παλικαρίσια προσπάθεια απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα με το τελικό αποτέλεσμα να αδικεί την συνολική προσπάθεια των «πρασίνων» όπου θα μπορούσαν να είχαν αποσπάσει έστω την ισοπαλία απ’ το σημερινό ματς.
 
Το σκορ στην αναμέτρηση άνοιξε ο Γκούρι για το Αιγάλεω, στο 13ο λεπτό έπειτα από την σέντρα του Παπαλεξανδρή και το πλασέ του πρώτου.
 
Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας των Αρχανών, κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση στο 55’ με τον Ντουράκη όπου σκόραρε απ’ την μικρή περιοχή με σουτ έπειτα από πολύ ωραία ενέργεια του Κατσούρρι, ο οποίος δημιούργησε το γκολ.
 
Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στο 1-2, στο 83’ με πέναλτι που κέρδισε ο Παπαδάκης το οποίο εκτέλεσε, ευστοχώντας ο Δημητρίου. Ένα πέναλτι που αμφισβητήθηκε έντονα για την εγκυρότητα του απ’ την πλευρά του Γιούχτα.
 
Καλές ευκαιρίες για να φτάσει ο Γιούχτας έστω στην ισοφάριση έχασε με τους Κατσούρι, Κωστάκη, Καρπαθάκη και Μηναδάκη.
 
Γιούχτας Κ19: Δροσατάκης, Μαυροζαχαράκης (Ζέφη 82’) Περγάντης, Ντουράκης (Δασκαλάκης 82’), Τζαβολάκης, Κωστάκης (Μηναδάκης 40’ λ.τρ), Ντάγια, Παπαδάκης (Ντουράκης 45’), Κατσούρρι (Κατσαρός 80’) Καρπαθάκης
 
Αιγαλεω Κ19 : Φονταλής, Τσάνη, Παπαλεξανδρής, Δέδε, Γιαλενίδης, Τσαναϊ, Κουτρέτσης, Μπιλικαΐδης, Γκούρι, Δημητρίου, Καλύμνιος