Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ήττα για τον Αλμυρό εκτός έδρας απο τον Φωστήρα με φρικτά παράπονα για την διαιτησία (2-0)

Την ήττα με 2-0 γνώρισε ο Αλμυρός την Κυριακή το απόγευμα στο γήπεδο του Ταύρου από τον Φωστήρα στα πλαίσια της 16ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου της Γ΄Εθνικής σε ένα ματς όπου οι άνθρωποι της ομάδας του Γαζίου έχουν φρικτά παράπονα από την διαιτησία.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι το πρώτο ημίχρονο έληξε ισόπαλο 0-0 με τον Φωστήρα να ανοίγει το σκορ στο 62΄όταν ο Χριστόπουλος με διπλή προσπάθεια νίκησε τον Χανιωτάκη και έκανε το 1-0.

Ένα λεπτό αργότερα ο διαιτητής της αναμέτρησης Δρούζας απο την Αργολίδα απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Θεοδωράκη με τους ανθρώπους του Αλμυρού να διαμαρτύρονται έντονα για αυτή την φάση.

Ο Φωστήρας μετά την αποβολή ήταν λογικό να πιέσει περισσότερο και “κλειδωσε” τη νίκη του στο 88΄με κεφαλιά του Κρητικού μετά απο εκτέλεση κόρνερ του Χριστόπουλου.

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Δημήτρης Αρναούτης): Φυλακτός, Λώλος, Παπατζίκος (88′ Μανωλάς), Πεχλιβανίδης, Θεοδωρίδης (88′ Αλέξης), Ξενοπανάγος, Πινιώτης (70′ Παρασκευόπουλος), Τσουβαλτσίδης, Φέκκας, Κρητικός, Χριστόπουλος (85′ Τζιάτζιος)

ΑΛΜΥΡΟΣ (Μανόλης Σουτζής): Χανιωτάκης, Αγαπάκης (67′ Κιουλτζόπουλος), Θεοδωράκης, Ξενοκτιστάκης, Παγώνης, Πατινιώτης, Ενγκουέμ, Μπάσιτς, Πιερτζιακόμι, (82′ Χαϊντίνι), Φυτόπουλος (82′ Νικολακάκης), Κατσικοκέρης.