Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ήττα 3-1 για την Κ17 του ΟΦΗ στην Τρίπολη από τον Αστέρα παρά την καλή εμφάνιση

Παρά την καλή εμφάνιση και τις πολλές ευκαιρίες, η Κ17 του ΟΦΗ ηττήθηκε με σκορ 3-1 από την αντίστοιχη του Αστέρα στην Τρίπολη, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της 2ης φάσης του Ε’ Ομίλου του πρωταθλήματος της Super League  .

Η Κ17 του ΟΦΗ είχε την πρώτη της καλή στιγμή στο 10’ με τον Τσερεβελάκη να κάνει το σουτ και την μπάλα να περνά ελάχιστα άουτ, ενώ στο 23’ ο αμυντικός του ΟΦΗ σούταρε από πλάγια θέση με την μπάλα να περνά παράλληλα της εστίας.

Οι Αρκάδες προηγήθηκαν στο 29ο λεπτό με τον Τηλαβερίδη.

Στο 40’ ο Καλαϊτζάκης με μακρινό σουτ έστειλε την μπάλα άουτ, με το 1-0 να διατηρείται μέχρι τη λήξη του α’ ημιχρόνου.

Οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα γκολ τους στο 60ο λεπτό με τον Δριγκάκη. Πέντε λεπτά αργότερα η Κ17 του ΟΦΗ έχασε μια ακόμη σημαντική ευκαιρία με τον Κοζανίδη να πλασάρει άουτ από την μικρή περιοχή.

Το γκολ για τον ΟΦΗ ήρθε στο 68’, όταν έπειτα από εκτέλεση φάουλ, η μπάλα έφτασε στον Καλαϊτζάκη, ο οποίος με σουτ εκτός περιοχής νίκησε τον Κακαδιάρη μειώνοντας σε 2-1.

Στο 70ο λεπτό μάλιστα η κρητική ομάδα «άγγιξε» την ισοφάριση, το γκολ όμως του Κοζανίδη ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Στο 90’ ο Βιδιαδάκης επιχείρησε το σουτ εντός περιοχής, είδε όμως την μπάλα να περνά λίγο έξω από την αντίπαλη εστία.

Στις καθυστερήσεις ο Δάγλας διαμόρφωσε το τελικό 3-1 για τον Αστέρα.

Κ17 ΟΦΗ: Μαθιουδάκης, Βιδιαδάκης, Μπεϊνάς (45’ Κοζανίδης), Καλαϊτζάκης, Μπλίντο, Πορτοκαλίδης (60’ Χαραλαμπάκης), Τσερεβελάκης (80’ Καστελλιανάκης), Ντάγια, Πατραμάνης (80’ Τσελεγγίδης), Πατηράκης, Τακάκης.

  • Η φωτογραφία είναι από το επίσημο σάϊτ του Αστέρα Τρίπολης