Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΑΕΚ: Στο νοσοκομείο ο Μουκουντί, απίθανο για το Μπράιτον

Ο Αρόλντ Μουκουντί είναι απίθανο να ταξιδέψει στο Μπράιτον για την πρώτη αγωνιστική του Europa League, καθώς χρειάζεται εισαγωγή στο νοσοκομείο λόγω λοίμωξης.

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Πέμπτη (21/9, 22:00, COSMOTE SPORT 6HD, LIVE SPORT24) την Μπράιτον για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Ο Ματίας Αλμέιδα λογικά δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Αρόλντ Μουκουντί.

Ο κεντρικός αμυντικός της Ένωσης έχει υποστεί μία λοίμωξη και έτσι κρίθηκε αναγκαίο να κάνει πιο ειδικές εξετάσεις. Έτσι, αποφασίστηκε η εισαγωγή του στο Ιατρικό Κέντρο.

Δεν είναι ακόμη γνωστό εάν θα χρειαστεί πιο παρατεταμένη νοσηλεία, όπως ο απαιτούμενος κύκλος εξετάσεων ήταν απαραίτητος. Ως εκ τούτου ο Μουκουντί είναι απίθανο να ταξιδέψει στην Αγγλία.

Εκτός από τον 25χρονο κεντρικό αμυντικό, ο Ματίας Αλμέιδα δεν υπολογίζει ούτε τον τραυματία Ντομαγκόι Βίντα. Επιπλέον, δεν υπολογίζεται ούτε ο Κάλενς, ο οποίος δεν βρίσκεται στην ευρωπαϊκή λίστα. Έτσι, το πιθανότερο ο Αργεντινός προπονητής να παρατάξει την ομάδα του με δίδυμο στα στόπερ τους Μήτογλου – Χατζισαφί.

Πέρα από τον Χατζισαφί, οι παίκτες που δεν παίζουν αυτή τη θέση αλλά ενδέχεται να κληθούν να το κάνουν είναι επίσης οι Μοχαμάντι ως αριστεροός στόπερ, οι Σιμάνσκι και Σιντιμπέ ως δεξιοί κεντρικοί αμυντικοί.

Πηγή: sport24.gr