Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΑΕΚ: «Τριπλή παράβαση του Μεγιάδο στον Άμραμπατ»

Εκ μέρους της ΠΑΕ ΑΕΚ τοποθετήθηκε για το πέναλτι στον Άμραμπατ από τον Μεγιάδο, ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Ένωσης Τάσος Τσατάλης, ο οποίος υποστήριξε ότι υπάρχει τριπλή παράβαση από τον Αργεντίνο μέσο της Κρητικής ομάδας πάνω στον ποδοσφαιριστή των «κιτρινόμαυρων»!

Διαβάστε την ανάρτηση του:

«Είναι μια σεζόν ως τώρα στην οποία οι αποφάσεις ειδικά για τα πέναλτι κρίνονται σε μεγάλο βαθμό στο πλαίσιο των δυνατοτήτων που δίνει η εξέταση από το V.A.R. Κι αυτό πάντα θα σηκώνει συζήτηση. Το πέναλτι στον αγώνα μας με τον ΟΦΗ δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία καν. Υπάρχουν τρεις αντικανονικές επαφές (δύο σπρωξίματα κι ένα πάτημα), ενώ φέτος έχουν δοθεί πέναλτι με χρήση VAR για πολύ λιγότερο ξεκάθαρες περιπτώσεις και πολλές φορές μάλιστα.

Ο πόλεμος των εντυπώσεων είναι μέσα στο παιχνίδι, εντάξει. Όχι όμως στο σημείο να φτάσουμε να προσπαθούμε να παρουσιάσουμε ως δεδομένο (ούτε καν προς συζήτηση!) ότι πήρε η ΑΕΚ ανύπαρκτο πέναλτι! Στον Άμραμπατ έγινε πέναλτι, πολλαπλό μάλιστα και θα ήταν αξιοπερίεργο να είχε κληθεί προς επανεξέταση ο διαιτητής από τον VAR. Όπως ήταν αξιοπερίεργο, όταν κλήθηκε ο διαιτητής για το πέναλτι στον Γκατσίνοβιτς, στην Λιβαδειά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Ενωσης.