Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ματσάρα στο Πανεπιστήμιο και μεγάλο διπλό για την Δαμάστα!

Παιχνίδι με…τα όλα του έγινε στο γήπεδο Πανεπιστήμιου – Περιφέρειας, εκεί όπου η Δαμάστα με μία επική ανατροπή μέσα σε τρία λεπτά, κέρδισε με 2-3 την ΑΕΚ και πανηγύρισε την δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα!

Πρώτη καλή στιγμή στο 15′ για την ΑΕΚ με το σουτ του Δάσκου να καταλήγει άουτ, ενώ ίδια κατάληξη είχε η προσπάθεια του Κλαπάκη δύο λεπτά μετά.

Στο 20′ η ΑΕΚ κατάφερε να ανοίξει το σκορ, με τον Χρήστο Νικολάου να πιάνει μία βολίδα έξω από την περιοχή και να κάνει το 1-0!

Η Δαμάστα απάντησε και εκείνη με γκολάρα, με τον Βάτσινα να πιάνει την κεφαλιά και να την στέλνει στο «γάμα» του Μήτρου για να ισοφαρίσει στο 23′!

Έπειτα η ΑΕΚ ανέκτησε την πρωτοβουλία των κινήσεων, με τον Τάγγινη να έχει δύο καλές στιγμές μέχρι την λήξη του ημιχρόνου, χωρίς όμως να αλλάζει κάτι στο σκορ.

Η ομάδα του Νίκου Ανδριανάκη πατούσε καλύτερα από την αρχή του δεύτερου μέρους, με τους «κιτρινόμαυρους» να έχουν και δοκάρι σε προσπάθεια του Τάγγινη, με την Δαμάστα να δείχνει «περιορισμένη» δημιουργικά.

Στο 65′ ο Κάββαλος κατάφερε να δώσει προβάδισμα ξανά στην ομάδα του, με τον νεαρό μέσο να κάνει ωραίο πλασέ μέσα από την περιοχή και να γράφει το 2-1.

Το γκολ αυτό φαίνεται πως αφύπνισε τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι κέρδιζαν συνεχώς μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και στο 84′ κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τον Ρουμπάκη!

Σαν να μην έφτανε αυτό, η Δαμάστα στο 87′ έκανε την ολική ανατροπή, με τον Κλαπάκη να κάνει το 2-3 και να χαρίζει ένα πολύτιμο τρίποντο στην ομάδα του!

Οι συνθέσεις:

ΑΕ Κατσαμπά (Ν. Ανδριανάκης): Μήτρου, Μπέγκα, Ντελία, Καραφωτιάς, Μανουσάκης, Κεφαλούκος, Κάββαλος, Μουρτζάκης, Δάσκος, Τάγγινης, Νικολάου Χ.

Δαμάστα (Μ. Λυκούδης): Ροδουσάκης, Χαραλαμπάκης, Σερλιδάκης, Κοκορέλιας, Αποστολάκης, Κόκκινος, Κουτσοποδιώτης, Τζουβάρας, Κλαπάκης, Στρατηγάκης, Βατσινάς (75′ Στρατήγης)