Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Νικητής ο ΠΑΟΚρουσώνα σε ματς «ροντέο», 2-4 την ΑΕΚατσαμπά

Σε ένα εκπληκτικό παιχνίδι με δυο ανατροπές στο σκορ, ο ΠΑΟΚρουσώνα κατάφερε να βγει νικητής επικρατώντας με 2-4 της ΑΕΚ «Παπαδάκης Κ. Κατασκευαστική», εκμεταλλευόμενος το ρεπό του ΠΟΑ και βρίσκεται πλέον στο -1 από την 1η θέση!

Ένα καταπληκτικό πρώτο ημίχρονο και από τις δυο ομάδες, όπου σημειώθηκαν και τα έξι γκολ της αναμέτρησης. Ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ από πολύ νωρίς καθώς στο 2ο μόλις λεπτό ο Τριάντης έκλεψε την μπάλα από αμυντικό της ΑΕΚ και με δυνατό συρτό σουτ την έστειλε στα δίχτυα του Σπανού για το 0-1. Η απάντηση της ομάδας του Κατσαμπά ήταν άμεση και στο 5ο λεπτό ο Τάγγινης θα κάνει ωραία προσπάθεια και σέντρα, βρήκε τον Δάσκο ο οποίος με πλασέ έφερε το ματς στα ίσα. 

Στο 12′ η ΑΕΚ κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ντελία, ενώ ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε εκ νέου με τον ίδιο τρόπο, με τον Μεμοτσέλα να ευστοχεί από άσπρη βούλα στο 18′ κάνοντας το 2-2. Ο Γαρεφαλάκης στο 30′ έδωσε προβάδισμα ξανά στην ομάδα του Βασίλη Κρασανάκη ενώ το τελικό 2-4 διαμόρφωσε ο Μαγάκης λίγα λεπτά αργότερα.

Με αυτό το τρίποντο ο ΠΑΟΚ έφτασε τους 53 βαθμούς (54 έχει ο ΠΟΑ που παραμένει 1ος) και συνεχίζει να βρίσκεται στην 2η θέση της βαθμολογίας. Η ΑΕΚ έμεινε στην 12η θέση και τους 25 βαθμούς.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΕΚΑΤΣΑΜΠΑ (Γιώργος Φινοκαλιώτης): Σπανός, Ντελία(79′ Καραφωτιάς), Μανουσάκης (55′ Κεφαλούκος), Μπέγκα, Μουρτζάκης, Νικολάου Π., Καραφωτιάς, Φρρόκου, Ταγγίνης (79′ Κοζορώνης), Δάσκος (60′ Βαρδονικολάκης), Νικολάου Χρ. (79′ Ζούζουλας)

ΠΑΟ Κρουσώνα (Β. Κρασανάκης): Βλαχάκης, Στεφανάκης (89′ Μπορμπουδάκης), Μαυροειδής, Παπαδιός, Κανδηλάκης, Μαγάκης (89′ Ρογδάκης), Γαρεφαλάκης (73′ Μεταξάκης), Σηφάκης, Μεμοτσέλα, Τριάντης (73′ Ανωγειανάκης), Κουράκης (85′ Τσατσάκης Γ.)