Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

«Ανάσταση» για τη Δαμάστα στα Μάλια!

H Δαμάστα έκανε ποδοσφαιρική… ανάσταση, βάζοντας τέλος στο αρνητικό της σερί στα Μάλια, επικρατώντας του ΠΑΝΟΜ με 1-0 για την 26η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ.

Ένα γκολ από εκτέλεση φάουλ του Ανδρέα Κόκκινου στο 33′ αποδείχθηκε καθοριστικό για τη Δαμάστα, η οποία επέστρεψε στην έδρα που γνώρισε τον αποκλεισμό από την συνέχεια του Κυπέλλου ΕΠΣΗ, παίρνοντας το… αίμα της πίσω από τον ΠΑΝΟΜ.

Στο 10′ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Α. Κόκκινου ο Μηλιαράκης έκανε το γυριστό με τη μπάλα να φεύγει άουτ. Στο 17′ ήρθε η πρώτη απειλή για τους γηπεδούχους με το σουτ του Διαμαντάκη να αποκρούεται από τον Χατζιδάκη. Από το κόρνερ που προηγήθηκε ο Ζερβάκης βγήκε στην αντεπίθεση όμως η εκτέλεση του κατέληξε μόλις άουτ.

Στην αμέσως επόμενη εκδήλωση επίθεσης της η Δαμάστα κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Η ομάδα του Δημήτρη Κόκκινου κέρδισε φάουλ σε καλό σημείο έξω από την περιοχή και ο Ανδρέας Κόκκινος με φανταστική εκτέλεση έγραψε το 1-0 στο 33′.

Η Δαμάστα δεν έμεινε ωστόσο στο γκολ με το οποίο προβάδισμα αφού προσπάθησε με κάθε τρόπο να βρει και ένα δεύτερο τέρμα, χωρίς όμως την ανάλογη επιτυχία.

Το δεύτερο ημίχρονο δεν ξεκίνησε με τον ίδιο τρόπο με το οποίο άρχισε η αναμέτρηση, δηλαδή με φάσεις εκατέρωθεν, αφού χρειάστηκε ένα εύλογο χρονικό διάστημα προκειμένου να δούμε την πρώτη καταγραφείσα ευκαιρία στην επανάληψη .

Συγκεκριμένα στο 67′ ο Ζερβάκης έκανε εξαιρετική κούρσα κουβαλώντας τη μπάλα, όμως δεν μπόρεσε να πλασάρει όπως θα ήθελε.

Στο 70′ ο Μάνος Τζανάκης άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες βλέποντας την κόκκινη κάρτα, παρόλα αυτά ο ΠΑΝΟΜ είχε τις ευκαιρίες και με 10 παίκτες να φτάσει στην ισοφάριση, τόσο με τον Κεφαλούκο στο 73′ αλλά και με τον Μιχάλη Συσκάκη στο 79′ την κεφαλιά του οποίου μπλόκαρε σταθερά ο Χατζιδάκης, χωρίς όμως αποτέλεσμα αφού το τελευταίο σφύριγμα από τον Mαυραντωνάκη βρήκε νικητές τους ποδοφαιριστές του Δημήτρη Κόκκινου.

ΠΑΝΟΜ (Σταμάτης Μαματζάκης): Κανετάκης, Μαυρίδης, Κατσούλης, Διαμαντάκης, Ξυλούρης Μ., Κόκκινος Ι. Τζανάκης, Ρούκα, Συσκάκης, Ξυλούρης Ε., Κολάι

Δαμάστα (Δημήτρης Κόκκινος): Χατζιδάκης, Χασουράκης, Διακάκης, Μαυρογιαννάκης, Μηλιαράκης, Αποστολάκης, Κόκκινος Ν., Ζερβάκης (85′ Κεφαλογιάννης), Κόκκινος Ι., Κόκκινος Α., Κατσαρός