Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ανάσταση για τον Δία και νίκη μετά από τέσσερις μήνες, 2-1 τα Κανάρια!

Ο Δίας έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί τεσσάρων μηνών επικρατώντας των Καναρίων με 2-1 στο γήπεδο Περιφέρειας και Πανεπιστημίου.

Έπρεπε να περάσουν 4 μήνες ώστε οι “μπλε” να γευτούν τη χαρά της νίκης, η οποία ήταν και πρώτη στο πρωτάθλημα για το έτος 2023.

Εκπληκτικό ημίχρονο για τον Δία που κατάφερε να προηγείται με διαφορά δύο τερμάτων μέχρι οι δύο ομάδες να πάνε στα αποδυτήρια.

Στο 14′ μετά από κόρνερ του Τσιριντάνη ο Παγωνάκης πήρε την κεφαλιά και νίκησε τον Γκέκα για το 1-0.

Στο 27′ ο Δίας πήρε σαφές προβάδισμα για τη νίκη στο παιχνίδι, όταν ο Τσιριντάνης με ωραίο πλασέ έστειλε για δεύτερη φορά τη μπάλα στα δίχτυα των Καναρίων για το 2-0, ώστε να χριστεί εκτός από δημιουργός κα σκόρερ.

Στο δεύτερο ημίχρονο τα Κανάρια μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και κατάφεραν να μειώσουν στο σκορ με τον Χότζα να πετυχαίνει το 2-1, ωστόσο αυτό το γκολ από μόνο του δεν έφτανε, για να δώσει έστω τον βαθμό της ισοπαλίας στο συγκρότημα του Παναγιώτη Κορδονούρη.

Τελευταίο σφύριγμα από τον Κ. Γαρεφαλάκη  με τον Δία να πανηγυρίζει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα μετά από 4 μήνες (!) και συγκεκριμένα τις 18/12 όταν και είχε επικρατήσει της Φαιστού με 2-1.

Δίας: Μπανασάκης, Κανταρτζής, Ρουμελιώτης, Κυπαράκης, Γουργούλας, Μπορμπουδάκης, Βιτσαράς, Μπλεμένος, Λεμονιάς, Τσιριντάνης, Παγωνάκης

Κανάρια: Γκέκα, Βασιλειάδης. Μπατσέλι, Παρασύρης, Τσακιράκης, Παναγιωτάκης, Φθενάκης, Βασιλείου, Τοψής, Χότζα, Μαρντάρε