Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ανακοίνωσε αποχώρηση η Διοίκηση του ΑΟ Τυμπακίου

Εξελίξεις έχουμε στο διοικητικό μέτωπο της ομάδας του ΑΟ Τυμπακίου, με το Δ.Σ. να ανακοινώνει την αποχώρηση του!

Η Διοίκηση του ΑΟΤ  αποφάσισε να παραχωρήσει την θέση της σε ένα νέο σχήμα το οποίο θα συσταθεί από φρέσκα πρόσωπα με όρεξη για δουλειά και αγάπη για την ομάδα, όπως αναφέρουν στην ανακοίνωση τους.

Διαβάστε αναλυτικά:

Αγαπητοί φίλαθλοι του ΑΟ Τυμπακίου,

Μετά από μια δύσκολη και πρωτόγνωρη ποδοσφαιρική σεζόν της ομάδας μας στην ανώτερη κατηγορία της Γ Εθνικής, στην οποία, δυστυχώς, δεν καταφέραμε να παραμείνουμε για πολλούς και διάφορους λόγους το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε: Να αποχωρήσει από την Διοίκηση της ομάδας και να παραχωρήσει τη θέση του σε ένα νέο σχήμα που μπορεί να συσταθεί από πρόσωπα φρέσκα με όρεξη για δουλειά και αγάπη για την ομάδα μας.

Τις επόμενες μέρες θα εξαγγείλουμε Γενική Συνέλευση στην οποία θα γίνει οικονομικός απολογισμός και πεπραγμένων. Στη Γενική Συνέλευση θα οριστεί ημερομηνία εκλογών για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και εκπροσώπων της ομάδας. Το Δ. Συμβούλιο θα παραμείνει στη θέση του μέχρι την ημερομηνία της τελικής Γενικής Συνέλευσης προκειμένου να αντιμετωπίσει πιθανά θέματα που θα προκύψουν μέχρι την ημερομηνία αυτή.

Με εκτίμηση,
Ο Πρόεδρος και τα μέλη του συμβουλίου